Nem tudtok valahol Pesten vagy Pest megyében rutin pályát, ahova autósiskola nélkül ki lehet menni?
annak idején én is gondolkodtam azon, hogy rutin tanulása közben kimegyek apámmal egy kicsit gyakorolgatni. nem tettem, és utólag azt mondom, jól tettem. a rutin elsőre meglett. a nem autósiskolás vezetésnek is lehet hátránya azon kívül, hogy elkap a rendőr:
1: nem azon az autón tanulsz, amin majd vizsgázni kell. Ez később visszaüthet, ha mást szoksz meg
2: családtag "beletanít" az oktató által elmondottakba és összezavarodsz
3: rutinpálya jellegű körülményeket úgysem tudsz teremteni (ahhoz legalább méter magas karók kellenének legyenek, pontosan olyan távolságban, emelkedő, stb...)
4: a rutint pár óra alatt meg lehet tanulni. Utána majd ha lesz jogsid legálisan kimehetsz bárhova gyakorolgatni, addig úgyis csak az a lényeg hogy a vizsga meglegyen
5: a saját autódat koptatod. ez csak akkor gáz, ha valamit nagyon elszúrsz, mert a családtag nem tud belenyúlni (nincs pedál). pl. egyszer én is véletlen a gázra léptem a fék helyett. ha nincs pótpedál, lehet a fának megyünk :)
Én is gondoltam ilyenre,tudok vezetni,de csak ugy szorakozásból.
Amugy a BUDAÖRSI VIRÁGPIACNÁL estefele aztmondod az őrnek,hogy Gokart-ozni mész és beenged azt felmész a pályára ,ugyse fog nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!