Kinek mi a tapasztalata ismerősei körében, hogy a jogosítvány megszerzéséhez valóban csak a "kenőpénz" szükséges, vagy tudással is át lehet menni? (pl. csigavér autósiskola)
Kellemes csalódás, hogy egy 17 éves lány ilyen jól látja a helyzetet. Sok +!!
Amúgy, igen.
Általában kérik. Nekem megmondták kerek perec, ha nem fizetek bármennyire jó vagyok megbukok.
Fizettem 20ezret, mert a jogsira szükségem volt, de már jól vezettem amikor elkezdtem a jogsit, mert volt egy autóm amivel amatör versenyeken indultam.
én is úgy tapasztalom , hogy bp-en bevett és elvárt dolog a lovetta, vidéken viszont nagyon változó, sőt, van ahol harapnak miatta, ha meg akarod őt venni ... na ehhez képest ismerek olyat, aki nem is vizsgáézott, csak aláírta neki a vizsgabiztos (persze nem ingyen), és az oktató közölte a tarifát és kész, ennyi
nagyon durva, de ez itt kérem szépen magyarország
Egy vidéki kisvárosban vizsgáztam nemrég, az egyik társam érdeklődött az oktatótól, hogy mi újság errefelé ezen a téren. Hát, azt mondta, hogy ha nem szeretne arccal a földre esni az autóból, akkor eszébe se jusson pénzzel kenni, errefelé nemhogy nem divat, egyenesen sértésnek veszik a biztosok.
Viszont sok ismerősömtől hallottam h Budapesten szinte elvárják.
Hát nem tudom, és inkább biztosra mentem. 14 plusz óra és 2 forgalmi vizsga, de legalább tisztességgel.
Én pesten vizsgázom! Egy forintot nem fogadtak el tőlem bár a csigavér eléggé a pénzre megy.
nem náluk tanulok csak hallom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!