Kinek mi a tapasztalata ismerősei körében, hogy a jogosítvány megszerzéséhez valóban csak a "kenőpénz" szükséges, vagy tudással is át lehet menni? (pl. csigavér autósiskola)
Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 21:20
21/21 anonim válasza:
Szerintem az 59%-osnak igaza van. Szép és jó amit mondtok, de tényleg nagyon sok VB a pénzre megy. A másik meg, hogy el sem jut a VBig a pénz, mert az oktató rakja el. Hát nálam megkapta, mivel a szemem láttára adta oda neki, és hangsúlyozom: nem én kérteme meg, hogy adjon neki, hanem ő mondta, hogy muszáj neki adni. És még így is belekötött a VB a vezetésembe, mondván túl lassan mentem. (Poén, hogy az oktatóm gyakorlás közben rám szólt sokszor, hogy inkább lassítsak, mert így túl magabiztosnak tűnök) :D Sajnos így megy Budapesten. A másik meg, hogy vegyen plusz órákat, és szerezzen nagyobb rutint. Hát azért nem gondoljátok komolyan remélem, hogy a tanulókocsiban szerez az ember rutint...Rutint X ezer km levezetése után lehet szerezni egyedül vezetve, de nem X óra vezetés után...Elég furán látjátok a dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!