Vki eltudna magyarázni h evyirányu uton h kell kozlekedni, ha jobbrol v ha balra megyek be?
Te hány éves vagy ember? Vagy milyen nyelven írsz? Ezen a ponton jegyzem meg, hogy a jogosítványt iskolázottságoz kellene kötni.
Amikor én tanultam vezetni, akkor amennyiben az úttest alkalmassá tette hogy két kocsi képes legyen egymás mellett haladni, akkor a jobb oldalon kellett végig haladnom: ha az út végén jobbra kanyarodtam maradtam ott, ha balra, akkor a kereszteződés végén kellett átsorolni a bal oldalra. Folyamatosan nem mehettem a bal oldalon.
A kérdező egyenlőre elméletet tanul, a gyakorlatban remélhetőleg segít majd az oktatója, mert ott lesznek egyéb tényezők, pl parkoló autók.
Az viszont igaz, hogy a kérdésből nem derül ki mire is lenne kiváncsi a kérdező, aki valószínűleg telefonról írt, azért ütött többször mellé a betűknek.
"Ezen a ponton jegyzem meg, hogy a jogosítványt iskolázottságoz kellene kötni."
Már pár éve elvárás a 8 általános...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!