Tényleg ilyen rossz sofőr lennék? Veletek volt ilyen? A tanuló autóval olyan szépen mentem pedig
Jó egyáltalán a váltója annak az autónak?
Az enyémen pl a 3-ik fokozat hibás, csak bizonyos sebesség alatt lehet berakni 3-ba. De nem érdekel, így fog a bontóba kerülni.
Egy jó váltónál simán pakolgathatóak a fokozatok, le-fel.
Ne magadat hibáztasd, hanem az autót.
Az öreged meg vegyen normális autót, és azt adja a lányának, akinek friss jogsija van. És ne vegye el tőle a legfontosabbat, ami kéne a vezetéshez: az önbizalmát.
Nem vagy rossz vezető, csak kezdő.
Senki sem a tanfolyamon tanult meg vezetni. A tanfolyam és a vizsga arra jó, hogy az alapok meglegyenek.
Az első pár km-en én is bizonytalan voltam, nevetséges, de pl. főútról nem mertem balra kanyarodni.
Azóta már 200-300 ezer km-en túl vagyok és rengeteg nehéz szituációt oldottam meg és most már magabiztosan indulok el bárhová. Az első 50 ezer km-en rengeteget fogsz fejlődni.
Szóval az egyetlen megoldás hogy vezess minél többet és ne hagyd, hogy elvegyék az önbizalmadat.
Figyi, én is így voltam, csak én kuplung hibás Swifttel nyomattam. Utolsó kör az úgy volt, hogy szinkrongyürü dolgozott a kuplung helyett. Csörömpölő kuplunggal kihoztam 240km- 99%városba.
Vedd elő a jogsid és ülj be vezess egyet, és ne érdekeljen, hogy hányasba veszed be a kanyart, télen fontos csak a csúszás veszély miatt, én öszintén szolva üresbe szoktam, nyugodtan pontozzatok le.
Én 2005-ben szereztem meg a jogsit, utána mindössze pár kilométert vezettem, majd én sem tudom miert de fiókba került a jogsi, 2 évig le is volt járva. Aztan a családban lett (újra) autó en pedig megújíttattam, vettem pár órát egy oktatótól (van lehetőseg ilyesmire is), de a családi autóban nálam is erősen meglátszik, hogy tkp. kezdő vagyok. Induláskor vagy lefulladok, vagy túl nagy gázzal indulok el, és hasonló amatőr hibákat követek el...
Szóval gyakorolni, gyakorolni...
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!