Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A parkolóban megkarcolták a 2...

A parkolóban megkarcolták a 2 éves kocsim hátulját, jól láthatóan, mit tehettek vagy mit kellett volna?

Figyelt kérdés
Ma történt hogy az állomáson leparkoltam amíg vásárolni mentem,parkolóban.Mire visszatértem megkarcolták oldalt a hátsó részt,láthatóan mellette akartak elmenni csak nem fértek el,mivel az az út nem közlekedésre van amit arra használnak.Az illető elment,senki nem is volt a környéken.Párom vinnem kellett dolgozni,így nem volt időm rendőrt hívni aki rögzíti meg úgy gondoltuk 1-2 karcolással nem fognak foglalkozni.A cascom, 106 ezer önrésszel indul,vagyis ez a kár engem terhel,amire persze nincs pénzem.Mit kellett volna tennem?vagy mit tehetek utólag? a rendőr foglalkozott volna vele? 40-50 ezer forint újra fújatni azt az elemet.
2010. jún. 17. 17:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Minden esetben intézkedünk, amikor kihívnak bennünket.Soha nincs "kis ügy", és ha nincs térfigyelő kamera, akkor is érdemes szólni,mert talán akad egy szemtanú, aki látott valamit.Sajnos ezek az esetek nem egyediek, az az ember, aki meghúzta a kocsidat a kötelező biztosításban két kategóriát (bonus besorolást) visszaesett volna.Az neki negyedévente pár ezer forint többletköltség.Lehet, hogy ittas volt, lehet, hogy kábítószert használt, lehet, hogy körözött személy volt, vagy csak egyszerűen gerinctelen.Lehet, hogy éppen szült a felesége, és nem akart eltölteni egy jó órát a papírok kitöltésével.Sajnos ilyen országban élünk.Javaslom, ilyen esetben mindig tegyél bejelentést, talán sikerül előkeríteni a vétkes autóst.Az autódra pedig jó festést kívánok, sajnálom, ha súlyos tízezrektől könnyebbül meg a bankszámlád önhibádon kívül.

üdv:motorosrendőr

2010. jún. 19. 12:30
 12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!
2010. jún. 19. 13:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Rendőrpárti vagyok, de jogosan nem sietnek a hasonló apró-cseprő ügyekhez.

Akár fél napot is váratják a bejelentőt, súlyosabb esetet pedig a hatóság félrevezetése lenne riasztani.

Uniós kárbejelentőt kitölteni 5 perc, de kívánom ebben ne legyen rutinja senkinek. - Viszont tartson a fedélzeten!

2010. jún. 23. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!