Vizsga előtt mintha elfelejtettem volna vezetni?
Látod a naptárról, hogy "hamarosan" és gondolom kezdesz rágörcsölni.(még ha nem is vallod be)
Lazíts, higgyél magadban, és az eddig tanultakban. ;)
Nálam már időponttól függően is ingadozó a teljesítmény. Reggel 8-kor sokkal jobban, figyelmesebben, tisztábban vezetek. késő délelőtt-kora délután pedig már bennem van az éhség/kajakóma és a munka okozta stressz és mindent elrontok, de még az alap pedál kezelésem is katasztrofális lesz.
Illetve ha kihagyok pár napot szintén. Vagy az idő előrehaladtával vannak amiben fejlődök, alap vezetés, reakcióidő, mellette amik addig simán mentek, parkolás, megfordulás meg átmegy végtelen bénázásba.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. :)
Ma gyakoroltunk parkolásokat, és hát nem vagyok kibékülve a teljesítményemmel... Nem tudom hogy lesz így ebből sikeres vizsga...
Vizsgáztam, sajnos nem sikerült.
Viszont a teljesítményemmel meg voltam elégedve, és az oktató is azt mondta, hogy nagyon jól ment. Nem fulladtam le, szépen váltottam, szépen indultam el, odafigyeltem a többiekre, még az eldugott táblákat is megláttam és betartottam. Egy kereszteződésnél nem láttam meg, hogy a piroson még átjött egy autós, ezért az oktató belefékezett az (amúgy lassú) elindulásomba. Szerintem nem kellett volna, mert úgyis benéztem volna még balra, mielőtt a sávba érek, de ő nem így gondolta... sebaj, majd legközelebb.
Sajnálom, hogy nem sikerült a vizsgád. Én is most tanulok vezetni, és sajnos eléggé változó a teljesítményem. Mai alkalommal többször nem használtam az irányjelzőt, pedig eddig ezzel soha nem volt problémám.
Remélem vizsgára fel tudok készülni. Sok sikert a következő vizsgádhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!