Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Vizsga előtt mintha elfelejtet...

Vizsga előtt mintha elfelejtettem volna vezetni?

Figyelt kérdés
Hamarosan forgalmi vizsgám lesz, mégis mintha elfelejtettem volna vezetni. 26 óránál tartok, és többször lefulladtam, nem vettem észre táblát, mintha mindent elfelejtettem volna. Pedig nem izgultam, meg semmi ilyen. Még lesz pár órám vizsga előtt, de mit javasoltok? Veletek volt ilyen?

2018. máj. 23. 07:56
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Semmit sem tudok javasolni! Vizsga előtti 2 hétben kérdezte az oktatóm, hogy mi a bajom mert olyan vagyok mint egy kezdő és full ciki ez mert mindjárt itt a vizsga :D aztán jött a vizsga, rutinszerűen ment minden és sikerült is :) sok sikert és bocsi, hogy nem tudtam segíteni de szerintem ebben nem is lehet :D
2018. máj. 23. 08:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, az már segít egy kicsit, hogy nem csak én vagyok ilyen béna :D
2018. máj. 23. 08:45
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Látod a naptárról, hogy "hamarosan" és gondolom kezdesz rágörcsölni.(még ha nem is vallod be)

Lazíts, higgyél magadban, és az eddig tanultakban. ;)

2018. máj. 23. 09:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Általában megfigyelhető, hogy van egy szakasz a tanulás folyamán, amikor az illető diák teljesítménye a csúcs után leromlik. Ez egyfajta holtpont, amin ha átjutsz, akkor utána sokkal jobban fog menni. Szvsz itt is erről lehet szó.
2018. máj. 23. 13:06
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

Nálam már időponttól függően is ingadozó a teljesítmény. Reggel 8-kor sokkal jobban, figyelmesebben, tisztábban vezetek. késő délelőtt-kora délután pedig már bennem van az éhség/kajakóma és a munka okozta stressz és mindent elrontok, de még az alap pedál kezelésem is katasztrofális lesz.

Illetve ha kihagyok pár napot szintén. Vagy az idő előrehaladtával vannak amiben fejlődök, alap vezetés, reakcióidő, mellette amik addig simán mentek, parkolás, megfordulás meg átmegy végtelen bénázásba.

2018. máj. 23. 19:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
40 éve vezetek. (Nem életmódszerűen.) Mégis előfordul olyan nap, amikor határozottan pocsékul kezelem az autót. Persze ez csak hozzám képest érzékelhető, de érzékelhető.
2018. máj. 24. 13:05
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat. :)

Ma gyakoroltunk parkolásokat, és hát nem vagyok kibékülve a teljesítményemmel... Nem tudom hogy lesz így ebből sikeres vizsga...

2018. máj. 24. 20:36
 8/10 anonim válasza:
73%
Vizsgáztál már? Sikerült? Én is nemsokára vizsgázok :)
2018. máj. 27. 16:33
 9/10 A kérdező kommentje:

Vizsgáztam, sajnos nem sikerült.

Viszont a teljesítményemmel meg voltam elégedve, és az oktató is azt mondta, hogy nagyon jól ment. Nem fulladtam le, szépen váltottam, szépen indultam el, odafigyeltem a többiekre, még az eldugott táblákat is megláttam és betartottam. Egy kereszteződésnél nem láttam meg, hogy a piroson még átjött egy autós, ezért az oktató belefékezett az (amúgy lassú) elindulásomba. Szerintem nem kellett volna, mert úgyis benéztem volna még balra, mielőtt a sávba érek, de ő nem így gondolta... sebaj, majd legközelebb.

2018. máj. 28. 11:18
 10/10 anonim ***** válasza:
59%

Sajnálom, hogy nem sikerült a vizsgád. Én is most tanulok vezetni, és sajnos eléggé változó a teljesítményem. Mai alkalommal többször nem használtam az irányjelzőt, pedig eddig ezzel soha nem volt problémám.

Remélem vizsgára fel tudok készülni. Sok sikert a következő vizsgádhoz!

2019. máj. 10. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!