Láttál már élőben komolyabb balesetet?
1. Kislàny leszállt a buszról, szaladt volna át a szemből érkező másik buszhoz, de azt a buszt, amiről leszállt, már kerülte ki egy autó. Mivel takarásból futott ki a lány, elgázolta az autó, több métert repült. Súlyos sérülésekkel került kórházba.
2. Ugyanez, sráccal.
3. Emberünk a villamospótló busz megállójából meglátta, hogy villamos érkezett az út közepén lévő középperonos megállóba. Átrohant a négysávos úton, de a közeli kereszteződésből kanyarodva érkező autó számára a villamos takarásában volt, elgàzolták. Ugyan saját lábon leballagott az útról, súlyos sérülésekkel került kórházba. (A villamos csak odáig közlekedett.)
4. Biztosítás nélküli vasúti átjáróban a vonatom elé hajtott egy betegszàllító, de a vonatot észlelve kicsit vissza tudott tolatni és csak az autó motorja vált le. Azért elég durva ütközés volt és sokan ültek a kisbuszban.
Sulis korom óta vezetek, szinte a zsebpénzem benzinre költöttem, ergo mindig úton voltam valamerre, a több év alatt sok balesetet láttam, volt ahol már csak a "végét" lehetett látni letakart sofőr, személyes holmi több méterrel a helyszíntől stb, elég bizarr de azelőtt soha nem láttam fejből kivérzett embert, és annak sötét színét....
Illetve közel a Bükk tőlünk, alig 15 perc, szomorú de motorosként is belefutottam már csúnya végkimenetelbe, lehet vitatkozni a centiken meg a sebesség megválasztásáról, ez nem old meg semmit.
Legutóbb egy amg mercit láttam aminek az utasterében állt az betonoszlop, és a vérzőfejű sofőr ült a padkán egy rendőr társaságában.
Bakonyban egy bmw-s hülyegyerek előzött egy beláthatatlan kanyarban, frontálisan ütközött a szembjövővel, karcolásokkal megúszta mindenki.
A másik a Bükkbe előzött minket egy motoros, túl gyorsan ment és beleszállt a szakadékba. Olyan mélyre esett hogy nem láttuk se a motort, se a motorost. Lemenni nem tudtunk segíteni mert túl mély volt a szakadék. Először a tűzoltók jöttek ki és szóltak a mentősöknek hogy forduljanak vissza, halottas kocsi jöjjön, azt mondták a tűzoltók hogy jobb hogy nem mentünk le mert a csávó test 4felé szakadt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!