Hogyan reflektáljátok, mikor a mögöttetek jövő "tolni" akar?
elvszem a gázt. ha elkezd villogni, meg nagyin aagresszív, és a szélvédőmosás sem használ, akkor rárúgok a fékre. sajnos csak abból értenek.
veszélyeztesse a jó k anyját
Általában 100-110-zel megyek főúton, már ha az út minősége engedi, viszont azokat soha nem értettem, akik beleállnak a s*ggembe és amikor előzési lehetőség van nem csinál semmit... legutóbb egy taxis csinálta ezt velem, szépen bekapcsoltam a hátsó ködlámpát amíg fel nem fogta hogy túl közel van hozzám, aztán lemaradt én pedig kikapcsoltam a segédlámpát.
Én nem bánom ha valaki gyorsabb nálam, csak akkor haladjon és ne kritikusan alacsony követési távolságot tartva idegesítsen...
Baromi idegesítő tud lenni az, aki a követési távolságot nem követve belemászik a másik seggébe.
DE! Nem érdemes "leckéztetni", mert másokat is veszélybe sodorhat.
Nem foglalkoznék vele. Előre figyelnék és a következő lehetőségnél biztosítanám neki, hogy haladjon, ha siet.
Leírta más is, de leírom én is, ha veszélyeztet engem, azt nem tolerálom.
Gázt szépen elveszem, mert kisebb sebesség esetén kisebb lesz az ütközés, amikor belém jön. Ha még közelebb jön, akkor még fékezek is, plusz behúzódok a felezővonalra, esetleg még szélvédőt is mosok, érezze a törődést az állatja.
Ez egyáltalán nem egy öncélú leckéztetés, mert ha mindig sikerélménye van ezzel a viselkedéssel, akkor addig nem hagyja abba, ameddig meg nem öl valakit.
Ez természetesen csak a tulkok esetére vonatkozik, mert a normálisan közlekedőket félrehúzódással segítem, hogy meg tudjanak előzni. Engem egyáltalán nem zavar, ha valaki gyorsabban halad, mint én, csak azt utálom, ha veszélybe sodornak.
Haladok, ahogyan addig, és amint látom, hogy lesz előzésre alkalmas hely, már veszem is el a gázt, így segítve az előzést, hogy minél hamarabb eltűnjön mögülem.
Kérdező, egy jó tanács. Tényleg az, nem akarlak bántani! Ne használj idegen szavakat, ha nem vagy pontosan tisztában a jelentésükkel, mert saját magadat égeted be.
Ez a szó ebbe a mondatba így nem illik!
Ami helyes lenne:
Hogyan viselkedtek/mit tesztek, amikor a mögöttetek lévő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!