Üdv Mindenkinek! A kérdésem gyorshajtással kapcsolatos? Kérem, olyan válaszoljon aki esetleg tudja is. Köszönöm, szép napot!
Figyelt kérdés
A napokban Kecskeméten egy 4sávos úton ahol 90km a legnagyobb megengedett sebesség én voltam olyan ügyes, hogy 130km-al mentem. Sajnos az út baloldalán kint állt egy városrendészeti auto teljesen úgy volt megállva mint a rendőrök amikor mérnek. Visszafordultam, megkérdezni, hogy esetleg mérnek e, de válaszra sem méltattak. Nem láttam az autóban trafipaxot, de a szélvédőn volt valamilyen kamera? Vajon mérhetnek ők is? Köszönöm!2018. jan. 25. 08:37
11/16 anonim válasza:
Most nem azért, de én sem méltattalak volna válaszra. Az micsoda, hogy azért visszafordulsz, hogy megkérdezd őket, mérnek-e?
12/16 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne megkérdezni? Az egyik telefonált, elsétált az autótól kb 3méterre, a másik meg majdnem aludt a vezetőülésnél, le sem húzta az ablakot amikor mellé álltam, a telefonáló pedig megkért, hogy várjak pár percet, majd várakoztam 1 percet és eljöttem padlón. Nem értem hol a probléma? Bármi mást kérhettem, kérdezhettem volna.
2018. jan. 25. 22:03
13/16 anonim válasza:
Azért baj, mert semmi közöd hozzá, hogy mit csinál ott. Ez ugyanolyan, mint amikor valaki egy apró szabálytalanságot csinálsz és te utánamész csak azért, hogy jól kioktasd.
14/16 A kérdező kommentje:
Jójó oké 🤣
2018. jan. 26. 09:50
15/16 Alex Fly válasza:
Nem mindegy?
Gondolom aki ilyen durván túllépi a megengedett sebességet, az eleve belekalkulálja a várható büntetést is és ezzel együtt dönt úgyb hogy vállalja a kockázatot.
Akinek pedig nem éri meg az út azt az Xezer forintot, az betartja a szabályokat...
16/16 anonim válasza:
Teherautóknál és kamionoknál ellenőrzik az útdíj meglétét, az a kamera a rendszámokat figyeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!