Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Üdv Mindenkinek! A kérdésem...

Üdv Mindenkinek! A kérdésem gyorshajtással kapcsolatos? Kérem, olyan válaszoljon aki esetleg tudja is. Köszönöm, szép napot!

Figyelt kérdés
A napokban Kecskeméten egy 4sávos úton ahol 90km a legnagyobb megengedett sebesség én voltam olyan ügyes, hogy 130km-al mentem. Sajnos az út baloldalán kint állt egy városrendészeti auto teljesen úgy volt megállva mint a rendőrök amikor mérnek. Visszafordultam, megkérdezni, hogy esetleg mérnek e, de válaszra sem méltattak. Nem láttam az autóban trafipaxot, de a szélvédőn volt valamilyen kamera? Vajon mérhetnek ők is? Köszönöm!
2018. jan. 25. 08:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de én sem méltattalak volna válaszra. Az micsoda, hogy azért visszafordulsz, hogy megkérdezd őket, mérnek-e?
2018. jan. 25. 21:58
 12/16 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne megkérdezni? Az egyik telefonált, elsétált az autótól kb 3méterre, a másik meg majdnem aludt a vezetőülésnél, le sem húzta az ablakot amikor mellé álltam, a telefonáló pedig megkért, hogy várjak pár percet, majd várakoztam 1 percet és eljöttem padlón. Nem értem hol a probléma? Bármi mást kérhettem, kérdezhettem volna.
2018. jan. 25. 22:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Azért baj, mert semmi közöd hozzá, hogy mit csinál ott. Ez ugyanolyan, mint amikor valaki egy apró szabálytalanságot csinálsz és te utánamész csak azért, hogy jól kioktasd.
2018. jan. 25. 22:53
 14/16 A kérdező kommentje:
Jójó oké 🤣
2018. jan. 26. 09:50
 15/16 Alex Fly ***** válasza:

Nem mindegy?

Gondolom aki ilyen durván túllépi a megengedett sebességet, az eleve belekalkulálja a várható büntetést is és ezzel együtt dönt úgyb hogy vállalja a kockázatot.

Akinek pedig nem éri meg az út azt az Xezer forintot, az betartja a szabályokat...

2018. jan. 26. 13:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Teherautóknál és kamionoknál ellenőrzik az útdíj meglétét, az a kamera a rendszámokat figyeli.
2018. jan. 27. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!