Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Biztonsága érdekében jelenthetem?

Biztonsága érdekében jelenthetem?

Figyelt kérdés

Tegnap este 10 körül bátyámmal tartottunk hazafelé az M7-esen.

Csak ezzel az volt a probléma, hogy 220-al hasított. Meg sem mertem szólalni mellette, akkora sokkot kaptam. A fülke bemozdult. Szerencsére nem kellett sokat haladni a pályán.

Az igazat megvallva féltem, hogy baja esik emiatt. Ha jelentem a rendőrségen, elveszik a jogsiját?

2018. jan. 7. 09:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#10 valószínűleg ezt megpróbálom a fedélzeti kamera előtt.

Ha nem történik semmi, akkor anyámnak megmutatom a felvételt.

2018. jan. 7. 12:23
 12/15 anonim ***** válasza:
61%
Sajnáltam mindig, hogy nincs testvérem, de ilyen kérdéseket olvasva inkább örülök neki.
2018. jan. 7. 21:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszik ahogy vezet, akkor ne ülj be mellé.

Semmi közöd hozzá, hogy mennyivel megy.

2018. jan. 7. 21:22
 14/15 anonim ***** válasza:

"Ha nem tetszik ahogy vezet, akkor ne ülj be mellé.

Semmi közöd hozzá, hogy mennyivel megy."

Ember a számból vetted ki a szót!!

Pontosan ezt akartam írni!

Kérdező: majd ha neked lesz jogsid akkor majd eldöntöd mennyivel mész, de amíg a tesód visz téged ne szólj bele hogy vezet. Semmi közöd nincs hozzá! Nem tetszik valami? Nem kötelező vele menni, rakd le a jogsit, vegyél magadnak autót és menj 80-al autópályán.

2018. jan. 7. 22:11
 15/15 A kérdező kommentje:

Majd lesz jogsim. Idén csináltatom. Szeretem azt, ha egy kicsit gyorsan megyünk. Körülbelül azt a 150-160-as tempót. De amikor bemozdul a fülke...ne is haragudjatok meg, de ott már halálfélelmem van.

Nem leszek álszent, bevallom, én is odalépek majd a vasnak rendesen, de nem 200 felett.

Szerintem a főúton elég a 130. Autópályán a 160.

Aztán annyi.

Végül átgondoltam az esetet és arra a következtetésre jutottam, hogy nem fogom jelenteni. Utólag beszéltem vele, ahogyan tanácsoltátok. Megnyugtatott a megnyilvánulása. Szóval erről ennyit. Probléma megoldva.

2018. jan. 7. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!