Biztonsága érdekében jelenthetem?
Tegnap este 10 körül bátyámmal tartottunk hazafelé az M7-esen.
Csak ezzel az volt a probléma, hogy 220-al hasított. Meg sem mertem szólalni mellette, akkora sokkot kaptam. A fülke bemozdult. Szerencsére nem kellett sokat haladni a pályán.
Az igazat megvallva féltem, hogy baja esik emiatt. Ha jelentem a rendőrségen, elveszik a jogsiját?
#10 valószínűleg ezt megpróbálom a fedélzeti kamera előtt.
Ha nem történik semmi, akkor anyámnak megmutatom a felvételt.

Ha nem tetszik ahogy vezet, akkor ne ülj be mellé.
Semmi közöd hozzá, hogy mennyivel megy.

"Ha nem tetszik ahogy vezet, akkor ne ülj be mellé.
Semmi közöd hozzá, hogy mennyivel megy."
Ember a számból vetted ki a szót!!
Pontosan ezt akartam írni!
Kérdező: majd ha neked lesz jogsid akkor majd eldöntöd mennyivel mész, de amíg a tesód visz téged ne szólj bele hogy vezet. Semmi közöd nincs hozzá! Nem tetszik valami? Nem kötelező vele menni, rakd le a jogsit, vegyél magadnak autót és menj 80-al autópályán.
Majd lesz jogsim. Idén csináltatom. Szeretem azt, ha egy kicsit gyorsan megyünk. Körülbelül azt a 150-160-as tempót. De amikor bemozdul a fülke...ne is haragudjatok meg, de ott már halálfélelmem van.
Nem leszek álszent, bevallom, én is odalépek majd a vasnak rendesen, de nem 200 felett.
Szerintem a főúton elég a 130. Autópályán a 160.
Aztán annyi.
Végül átgondoltam az esetet és arra a következtetésre jutottam, hogy nem fogom jelenteni. Utólag beszéltem vele, ahogyan tanácsoltátok. Megnyugtatott a megnyilvánulása. Szóval erről ennyit. Probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!