Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi értelme van a leállósávban...

Mi értelme van a leállósávban elakadásjelzővel előzni?

Figyelt kérdés

Az M3-ason láttam ezt a jelenséget, igaz először.

Egy fehér bajor csoda közepesen erős forgalom mellett "tolt" mindenkit a belsőben, aztán a belsőből átcsapott a leállósávba, ott benyomta az elakadásjelzőt, és 140-nél valószínűleg nagyobb tempóval villogott amíg ott ment, aztán visszatért, és ment tovább.Utána még egyszer a távolban láttam,hogy elakadásjelzőzik, a leállósáv magasságában, majd mikor visszatért kikapcsolta.

Kérdésem,hogy ennek mi értelme?Mit fog rajta segíteni, ki hiszi el hogy 140-el haladva ő műszaki hiba miatt tartózkodik ott?

2018. jan. 3. 21:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#6-os

Akármi is történik, senkit nem jogosít fel arra hogy szabálytalanul közlekedjen és másokat veszélyeztessen. Mennyit nyer? 5 percet? Én is vittem már kórházba családtagot és nem mentem át 1 piroson se pedig megtehettem volna mert késő este volt gyér forgalommal.

Egyébként ennek kb annyi értelme van mikor lakott területen mész 50-el, a paraszt a seggedben van, aztán mikor megelőz megy előtted 5 méterre ugyanúgy 50-el. Ott a legnagyobb gond hogy sokan azt hiszik hogy a saját gondjaik felülírják a kreszt.

2018. jan. 6. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!