Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Pár napja belecsúsztam egy...

Pár napja belecsúsztam egy elöttem szabályosan haladó személygépkocsiba. A baj az hogy légszondán 0.75-fújtam. A kékek be is vittek vér és vizelet vételre. Utána a rendőrségre a jegyzőkönyvet fel venni. Mi ilykor e teendőm?

Figyelt kérdés
Biztosítóba mikor kell menmem? Milyen büntetéssel számolhatok?
2017. dec. 26. 19:54
1 2
 11/15 Alex Fly ***** válasza:
37%
Börtön? Alapesetben nem. Ha kifizeted a büntetést, a vétlen fél kocsijának a javítását illetve a jól megérdemelt eltiltásod lejárta után az utánképzésed is sikeres lesz, akkor ennyivel megúsztad...
2017. dec. 26. 20:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2017. dec. 26. 20:40
 13/15 bp1985 ***** válasza:
62%
Igazából a jogosítványodat kéne örökre elvenni... Bírom amikor egy piás balesetet okoz, mindig azon remeg, hogy mennyit kell fizetnie...
2017. dec. 27. 14:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Ahelyett, hogy járnánk együtt kivilágítatlanul, ébenfekete öregbiciklivel, és nekem fizetne annyit! :)
2017. dec. 27. 22:22
 15/15 anonim ***** válasza:
55%
Börtönt nem kapsz, csak elveszik a jogsidat fél-1 évre, megbüntetnek 100-200 ezer forintra és ki kell fizetned a másik autóban keletkezett kárt, mert a biztosító ilyenkor rád veri a kártérítést.
2018. jan. 8. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!