Egy ilyen koccanásos balesetben hogyan fizet a biztosító (bővebben lent)?
Visszakérdezek: ha én meg tudok állni a hirtelen fékező autó mögött, DE! az utánam lévő meg rátol az előttem lévőre, akkor is én vagyok a hibás?!
Ezen az oldalon "fura" válaszok születnek...
Nem, akkor nem te vagy a hibás.
Nem tudom, hogy miért nem lehet felfogni a fékezéssel megállás (legyen az satufék is) és a baleset következtében megállás (pl az előttem haladő elé kihajtott egy másik) között.
13: akkor az utolsóba hibás. ilyen balesetben voltam már középen.
dena rendőr első kérdése az volt,hogy ki csattant először.
látom a követési távolságot nem mindenki érti.
csak fékezésre tudod tartani,ha szembe jön a kamion és neked tolja akkor mit tartasz?
Egyszerű, mindenki fizeti a másik kárát, egyedül az utolsó szívja meg, mert az övét nem fizet senki.
Tehát az első kárát a középső fizeti, a középsőét a harmadik, a harmadikét senki.
Unokatestvérem már járt így. Csak ott tizenvalahányan mentek össze, ködben, lakott területen kívül.
Ott konkrétan az volt, hogy mindenki (biztosítója) fizette az előtte lévőnek a kárát, az utolsó meg megszívta.
Részleteket nem tudok, csak ennyit mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!