A zöld jelzésnél elütöttek a zebrán milyen kártérítésre vagyok jogosult?
Valószínűleg fel tudtál állni, így gondolom azért vitt el ő orvoshoz. (mivel ismerem a mentők sebességét, szerintem még hamarabb is orvoshoz értél)
Szintem a csávó megtett mindent amit abban a helyzetben lehetett, megadta az adatait is...
Biztosítót csesztesd, legyen már valami haszna a kötelező biztosításnak. Ügyvédhez azért elmennék a helyedben legalább egy tanácsadásra
Kettes, kûrva vicces ám, amit írtál. Hülye fåsz.
Kérdező, polgári peres eljárást indíthatsz, ha úgy érzed, a biztosító nem fedezte minden károdat. Fontos azonban tudni, mit miért nem fizetett a biztosító. Ha olyan elem van, amit nem fedezett a biztosítási szerződés, mégis károd származott belőle, azt bizony a sofőrőn kell bevasalnod.
@4: "Szintem a csávó megtett mindent amit abban a helyzetben lehetett, "...
Mit tett meg? Balesetet okozott. Ennyi. És mivel pontosan tudta, hogy a felelősség 100%-ban az övé, ezért nem hívta a rendőrséget (ami ilyenkor kötelező), hanem inkább a sértettel együtt elhagyta a helyszínt, ezzel sikeresen megakadályozva a helyszínelést.
Aztán hogy utólag mit mond a hatóságnak és a biztosítónak, azt már nem tudjuk.
"személyi sérüléssel járó balesethez minden esetben ki kell hívni a fakabátokat."
Mentősök hivatalból alapból kihívják.
"Mentősök hivatalból alapból kihívják"
Hát ki kell ábrándítsalak pajtás,krvára de nem hívják ki.
Hol hallottad ezt?
A mentős nemfog neked telefonálgatni,hidd el.
Esetleg a balesetin,szúrt,és/vagy lőtt seb esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!