Megleckéztettem egy buszt baj lehet belőle? :/
Kérlek ne ülj többet autóba, így is sok az idióta.
Köszi.
"arra nem számítottam hogy indexel hogy előz nyomtam neki nem előzött meg"
Mi van?? Mindegy is, szerintem add le a jogsidat mihamarabb...
Kérdés hogy mennyivel mentél? 100 körül és ő úgy ment el melletted 120-szal vagy téptél 60-nal és zavart hogy már egy busz elment melletted? Főúton, autóúton, autópályán?
Addig a pontig megértem, hogy sokszor elszakad a cérna a hülyéktől, viszont a mások veszélyeztetését mereven elítélem és nem volt igazad.
Ha volt beszerelve neki fedélzeti kamera akkor csak azt fogja bemutatni hogy szórakoztál vele, azt ellenben nem, hogy 120-szal ment. Amennyiben szerencséd van, akkor nem lesz belőle bajod, ha a sofőr tudja, hogy ekkora sebesség busszal és utasokkal már veszélyes. Vagyis ebből neki is gondja lehet...
Kamu.
A buszok korlátozva vannak 100-ra.
Sokkal valószínűbb, hogy idióta módjára mentél mondjuk 60 és 80 között ingadozva vagy esetleg indokolatlanul fékezgettél és ebből lett elege a buszosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!