A Magyar tűzoltó gépjárműveknek, speciel a Mercedes Atego 1628 Rosenbauer TLF 4000 AT2-nek lehet tudni valamit a sziréna típusáról?
Kedves Mindenki!
Már nagyon régóta keresem a Mercedes Rosenbauer-ek szírénáját avagy a sziréna típusát.Próbáltam utána járni a dolognak,youtube-on is kerestem kutattam,de nem találtam meg azt a bizonyos sziréna hangot.Amit keresek abban benne van a jellegzetes Magyar tűzoltó kürt.Már felvettem a kapcsolatot a BM OKF-el is Ők 2 féle varriánst mondtak,amiket a fentiekben leírt gépjárműfecskendőkbe be lettek szerelve(Eriston,Federal Singal),ám ezek sem azok.
A mellékelt linken látható illetve hallható is lesz amit Én keresek és amire gondolok.
Esetleg van valami Ötlet hol tudnék még érdeklődni efelől?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Én úgy emlékszem (lehet, hogy rosszul), hogy ez a széria Fiamm kürttel és a CODE 3-as szirénák valamelyik típusával érkezett.
Egyébként Szolnokra a kisebb, 1328-as alvázra épített 2000-es felépítményű változatból került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!