Miújságvanbiu kérdése:
15 éves vagyok és még előttem van az élet, de már most szeretném eldönteni, hogy mi legyek nagy koromba?
Figyelt kérdés
Van egy irány a repülés, bár ez az elején egy elképesztően költséges és nagyon nem család barát meló. Most jött a légiforgalmi irányító. Tudtok kérlek írni pozitívumokat és negatívumokat ezzel a szakmával kapcsolatba + még olyanokat is kérek szépen, hogy milyen tantárgyak kellenek ehhez a szakmához és, hol kell ezt "kitanulni"?2017. nov. 6. 18:44
1/5 anonim válasza:
Magyarországon nem tudom, hogy mik a követelmények a légiforgalmi irányítói munkához, de pl. Angliában semmi.
Csak készségek kellenek hozzá, azt azonban nem tudom, hogy hogyan mérik fel ezeket az állásinterjún, miféle készségekre gondolnak.
Egy ismerősöm jelentkezett, de nem vették fel. Ő mondta, hogy semmi követelmény nem volt, mert ez a munka készségekre épül.
2/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm!
2017. nov. 6. 18:58
3/5 anonim válasza:
olvass utána! Nagyon durva a légiforgalmi irányítókkal szembeni követelmény szint. Nem sok ember felel meg, most olvastam ezzel kapcsolatban cikket is. Keress rá.
4/5 anonim válasza:
A jó a légiforgalomban dolgozóknak, hogy iszonyat nagy pénzeket kapnak, a rossz pedig, hogy oltári nehéz bekerülni.
5/5 anonim válasza:
Ha a szakmával szeretnél megismerkedni, és már idő előtt "kitanulni": www.vatsim.net
A többi jön magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!