Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nem tudom eldönteni minek...

Nem tudom eldönteni minek tanuljak, de az óra ketyeg. Javaslatok?

Figyelt kérdés

Már régen leérettségiztem, azóta csak tengődök, dolgozgatok (ha épp van olyan elvetemült hely ahova egy árva, nyamvadt érettségivel felvesznek,) mivel nem tudom minek tanuljak. Sok minden érdekel, de egyszerűen nincs egy se amire azt mondhatnám, hogy "igen, ezért megéri egy csomót tanulnom mert látom magam ahogy életem végéig ebben a szakmában dolgozok."

Először érdekelt a fotográfia, majdnem el is mentem vizsgázni de végül arra jutottam, hogy nem éri meg az a 3 év. (bár még mindig szeretnék elvégezni egy 1 éves fotós okj-s képzést csak ahhoz meg pénz kell) Gondolkoztam újságíráson, állatkerti gondozón, maszkmesteren, filmrendezőn sőt, mostanában nagyon gondolkozok az orvosin is.. Jelenleg azt tudnám elképzelni magamnak a legjobban, DE félek, hogy nem vagyok elég jó egy orvosi elvégzéséhez.

Mit gondoltok, hogyan tudnék dönteni?

2016. szept. 22. 12:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Meddig van idod eldonteni?
2016. szept. 22. 13:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Minél előbb. Mert ha pl. orvosira mennék akkor előtte le kell érettségiznem emelt szinten bioszbólkémiából és ugye arra nem keveset kell tanulni.
2016. szept. 22. 14:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Orvosirol meg azok is eljonnek, akik azelott fixen tudtak, hogy orvosira akarnak menni. Szoval elszantsag es kitartas kell. A te esetedet olvasva (bar nem ismerlek), szerintem ne ilyen komoly szakmat (pl. mernok, orvos, kozgazdasz, jogasz) valassz. Mert ezekbe nem lehet csak ugy belekezdeni, es csinalgatni. Esetleg kirpobalhatnad a marketing/menedzsmentet.
2016. szept. 23. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!