Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mekkora büntetésre számíthatok...

Mekkora büntetésre számíthatok ha egy 4 fős kocsiban 6-an utaztunk és elkaptak a sünök?

Figyelt kérdés
Van egy 4 személyre vizsgáztaott Wagon R+ -om. 6-an utaztunk benne éjjel (én a sofőr) és megállított a rendőr. Az 5 ember még nem is lett volna gáz mert nem feltűnő, dea 6. a csomagtartóban kuporgott és kiszúrta a SÜN. Ekkor derült ki hogy amúgy csak 4 személyes a verda. MEkkora büntire számíthatok?
2010. máj. 29. 19:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%

Nem akarlak elkeseríteni, de ezt a szabálysértési előadó elbírálhatja közúti veszélyeztetésnek is.Annak egy kicsit magasabb az ára....

üdv: egy motorosrendőr

2010. jún. 12. 14:04
 12/18 anonim ***** válasza:

Aham. Tehát lehet ez is közúti veszélyeztetés, ha másik közlekedőt nem is veszélyeztet? Legalábbis érdekes fogalmazás..

Az megvan, h ön- és közveszélyes. Ehhez hasonlóan? Veszélyes magatartás önmagára nézve, ami veszélyes lehet másokra. Én azt hittem, h ez csak önmagára veszélyes dolog.

Más: hogy lehet vki motoros rendőr? Lehet, ezért bannolni fognak..bocsesz.

2010. jún. 12. 15:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Remélem olvassa az intézkedő rendőr és rád száll, b@rom@rc!
2010. jún. 12. 19:21
 14/18 anonim ***** válasza:

Hámozgathatjuk, hogy jogilag mit takar a közúti veszélyeztetés.

Semmiképpen nem CSAK önveszélyes! Eleve 6-an tudtak róla, bűntársak.

Aligha írták alá, hogy saját felelősségre vagyok hülye.

2010. jún. 12. 19:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Ártatlanok veszélyeztetése abban is kimerülHET, hogy 6-an jobban elvonhatták a figyelmet a vezetéstől.
2010. jún. 12. 19:38
 16/18 anonim ***** válasza:

6-an jobban elvonják a figyelmet? Ez nem érv. Egy buszban akkor mizu van?

Az pedig, h az intézkedő rendőr olvassa-e vagy sem, tökmind1.

2010. jún. 13. 08:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Közveszély okozásának minősítheti, mert a közforgalomban résztvett, általa szándékosan, és tudatosan tulterhelt kocsival. Ez a túlterhelés megváltoztatta a kocsi sulyát, sulyelosztását, kormánvozhatósábi képességét, és növelte a fékutat. Hogy baleset nem következett be, arról nem a vétkes tehet. Ő mindent elkövetett ennek érdekében. Én mindent elkövetnék annak érdekében, hogy egy jó időre eltávolítsalak a közforgalomtól. Te felelőtlenül közveszélyes vagy. Még ha jó fejnek is hiszed magad.
2010. jún. 13. 22:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Túlterhelt? Mitől is? Bakot lőttél, okoska, mert olyan volt a szitu, mintha az utasokon kívül egy cementeszsák lett volna még a csomiban. Egyszerűen azért tiltja ezt a szabályozás, mert a csomagtartóban utazó van a szükségesnél nagyobb veszélyben, de csak baleset idején: kvázi ő a lökhárító.

Pihenj, oszolj!

2010. jún. 14. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!