Mekkora büntetésre számíthatok ha egy 4 fős kocsiban 6-an utaztunk és elkaptak a sünök?
Nem akarlak elkeseríteni, de ezt a szabálysértési előadó elbírálhatja közúti veszélyeztetésnek is.Annak egy kicsit magasabb az ára....
üdv: egy motorosrendőr
Aham. Tehát lehet ez is közúti veszélyeztetés, ha másik közlekedőt nem is veszélyeztet? Legalábbis érdekes fogalmazás..
Az megvan, h ön- és közveszélyes. Ehhez hasonlóan? Veszélyes magatartás önmagára nézve, ami veszélyes lehet másokra. Én azt hittem, h ez csak önmagára veszélyes dolog.
Más: hogy lehet vki motoros rendőr? Lehet, ezért bannolni fognak..bocsesz.
Hámozgathatjuk, hogy jogilag mit takar a közúti veszélyeztetés.
Semmiképpen nem CSAK önveszélyes! Eleve 6-an tudtak róla, bűntársak.
Aligha írták alá, hogy saját felelősségre vagyok hülye.
6-an jobban elvonják a figyelmet? Ez nem érv. Egy buszban akkor mizu van?
Az pedig, h az intézkedő rendőr olvassa-e vagy sem, tökmind1.
Túlterhelt? Mitől is? Bakot lőttél, okoska, mert olyan volt a szitu, mintha az utasokon kívül egy cementeszsák lett volna még a csomiban. Egyszerűen azért tiltja ezt a szabályozás, mert a csomagtartóban utazó van a szükségesnél nagyobb veszélyben, de csak baleset idején: kvázi ő a lökhárító.
Pihenj, oszolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!