Miért? Miért megy egy busz vezető lakott területen kívül 50 el?
Figyelt kérdés
oké hogy vannak idősek akik 50 el mennek vagy akiknek nem megy úgy a vezetés, de egy menetrend szerint közlekedő távolsági busz miért megy 50 el ország úton? nem beszélve ha mögötte haladok veszélybe érzem magam egy kanyarba ha nincs mögöttem senki és valaki gyorsabban halad simán belém rongyolhat ha nem veszi észre időben hogy 50 el megyünk, meg előzném de egy elég lomha régi paripám van , csak nem értem ezt miért csinálják az emberek? főleg egy sofőr akinek tudnia kéne hogy ezzel akár veszély helyzetet is teremhet .2017. okt. 1. 22:51
11/17 anonim válasza:
azért arra kiváncsi lennék milyen régi lomha paripád van...
mert 50km-ról előzni egy Trabant, Wartburg, kispolski is simán képes... lada meg megy mint a rakéta 50-nél :D
12/17 anonim válasza:
Vagy mert valami f0s Credo busz például, amiben halálfélelmed van 50 felett. Jellemzően azok közlekednek 50-el, úgy veszem észre.
13/17 anonim válasza:
Hát nem tudom te mit szólnál, ha felénk 90-el repesztene a busz alattad. Konkrétan olyan az út, hogy még bekötve is kiesel a székből, nemhogy egy buszon ahol még biztonsági öv sincs és sokkal jobban átveszi az út egyenetlenségeit.
14/17 anonim válasza:
Mert ha gyorsabban menne előbb érne a megállóba mint a menetrendi kiírás , és akkor aki pontosan ér oda utas az már csak hűlt helyét látná a busznak és nyafogna a központban meg a netet is telisírná. Ha meg a megállóban berreg 10 percet a busz ,akkor meg a fent ülők nyafognak reklamálnak és sírják teli a netet ,hogy mi van már mér nem megyünk már?
Így marad az hogy te sírod tele a netet,de belőlled sokkal kevesebb van mint fizető utasból szóval ez a kisebbik rossz ,mellesleg 50 el menni busszal teljesen szabályos :) Remélem segítettem .
15/17 A kérdező kommentje:
igaz hogy már sok idő telt el de ma ismételten fel tartott ugyan az a járat ugyan abban az időben és pont egy egyenes szakaszba értünk, el kezdtem meg előzni és mikor mellé mentem meg akartam nézni a vezetőt és láttam hogy nem is az utat nézi hanem telefonozik vezetés közbe a kormányon , most már mindent értek .
2018. márc. 12. 21:38
16/17 anonim válasza:
Gratulálok, sikeresen megítéltél több ezer sofőrt egyetlen telefonozó buszsofőr alapján! Hurrá, ügyes vagy!
17/17 A kérdező kommentje:
neked is gratulálok te biztos még ügyesebb vagy ;)
2018. márc. 19. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!