Miért buktattak meg a forgalmi vizsgán?
hányadjára sikerült végül? lefizetted a vizsgáztatót? na...őszintén :)
egy kis statisztika érdekelne, meg persze, hogy mennyire szigorúak
Először minden jól ment,de esett az eső és felfestett jelek egyáltalán nem látszódtak,az egész aszfalt "világított" és volt külön balra kanyarodó sáv de én nem mentem rá.
Másodszorra pedig már rég vége lett volna a vizsgának(sőt már a következő jött volna)de a vizsgabiztos csak azért is meg akart buktatni és még vitt mindenfelé,ennek az lett az eredménye hogy jobbkezes utcákat benéztem párat(konkrétan 2t) és ezért megbuktatott.
Harmadszorra a vizsgabiztos végig szemétkedett mindenért leszólt,nagyon idegessé akart tenni,viszont nem hibáztam,és a vizsgám sikerült.
Elsőre nem ment a párhuzamos parkolás (szegély mellé, tolatva)...
Másodikra már jól begyakoroltam, és sikerült. De a második vizsgabiztost orrba tudtam volna nyomni, végig baz*megolt, csak úgy, kötőszóként használva. Ja, és egy fillért sem fizettem neki.
Elsőre nagyon ideges voltam, kb. 1,5 perc alatt megbuktam a második utcában. Azt hittem hirtelen, hogy egyirányú és balra soroltam :D (Pedig, ahányszor csak forgalomba mentem vezetni, mindig azon az utcán mentünk ki és azelőtt sosem néztem be)
Másodszorra teljesen nyugodtan mentem, vagy sikerül vagy nem és simán átmentem.
átmentem az első forgalmi vizsgán B és A1 kategóriából is.
L/18
Én is átmentem elsőre szintén B és A1 kategóriából is:)
B kategória 45 v 50 perc helyett neálam 80 percesre sikeredet... majdnem megbuktam mert a tolatva parkolásnál izgultam túl meredek szüögben mentem a parkolóhelyre, ezért visszábbmentem előre-felé... és azt mondta a vizsgabiztos, hogy nem szabadott volna annyira előremennem max 1-2m-t de látta, hogy magabiztos vagyok és átenegedett...
Az A1 kategória meg pfff... :D 2-en vizsgáztunk ( én A1 a másik A) szokásos... oktató, vizsgabiztos jött utánunk... (megjegyzem én nem mentem elöl sosem...) aki elöttem ment végig a városban 70-80 km/h ... én hátranéztem, a vizsgabiztos meg csak integetett h húzzam neki :D hát amivel én mentem szegény robogót hiába keszertem 70-nél többel nem akart menni :D volt, hogy úgy lehagyott a srác, hogy nem találkoztunk vele v 2 utcáig :D
Előző vagyok
Jah és most 19/f ... akkor 17/F :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!