Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért menőznek az audisok ha...

Miért menőznek az audisok ha még vezetni sem tudnak?

Figyelt kérdés
bevásárló központban voltam jöttem ki a parkolóból motorral egyszer csak ilyen menő ribi kivág előttem a parkolóból az audikájával és úgy lehet kimenni a parkolóból hogy egy nagyobb domb van a kereszteződés előtt nem jött semmi nem ment kb 2-3 méter féktávolságot tartottam és ott álltunk mire szíveskedett elindulni nem tudott kuplungolni és majdnem nekem gurult ez mi?

#menőmanó
2017. aug. 29. 17:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én meg a BMW-sekre tudnék általánosítani, hogy bezzeg azok a tipikus németből behozott 20 éves tragaccsal menősködő 2000-erért tankoló tápos hülye gyerekek... ja vannak ilyenek, de attól még nem minden BMW-s barom.
2017. aug. 30. 08:44
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
Segítsetek! Én néha Audit vezetek, néha Seatot, máskor meg Mercedest. Most akkor én nem is tudok vezetni? Vagy ilyenkor mi van?
2017. aug. 30. 10:31
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem a Bmw - audi - mercedes triumvirátusból az audisok a legnormálisabbak, a leghülyébbek tapasztalatom szerint a bmw-sek.
2017. aug. 30. 11:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves utolso biztos Te is ismered mindet ugye? :)
2017. aug. 30. 12:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Időpont ma 10:31

Nem a márka teszi az embert. Nekem "csak" Fordom van, akkor énmegmost hová tartozom? :D

2017. aug. 30. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!