1 hónapja szereztem meg a jogsimat. Írnátok útvonal tippeket, hogy merre vezessek tapasztalatszerzés céljából?
Figyelt kérdés
2017. aug. 26. 20:23
3/11 anonim válasza:
És ha azt írom, hogy Kőszegről menj fel az Írott-kőre, akkor elmész oda az ország másik feléből csak ezért?
Nem kell túlbonyolítani, kitalálsz valami értelmes úticélt, beülsz a kocsiba és odamész. Ha kell, akkor navigációval.
4/11 anonim válasza:
Mi értelme van csak gyakorlás céljából menni? Nonszensz. Oda menj, ahol egyébként is van dolgod és azzal szerzel gyakorlatot. Bár ehhez legalább 70-es IQ kell, hogy felfogd...
5/11 A kérdező kommentje:
Ide keverni az IQ-t? Gratulálok :)
"A válaszíró 58%-ban hasznos" Ez azért sokat elárul rólad
2017. aug. 26. 20:59
6/11 anonim válasza:
Rólad többet elárul a kérdésed...
7/11 anonim válasza:
Olyan úton menj eleinte, amit ismersz.
8/11 anonim válasza:
Eleinte a faluba vezettem csak, 3kmre van a város utana ott gyakoroltam, aztan mentem balaton stb. Ne menj olyan nagy forgalomba az elején.
9/11 Hovarju válasza:
Keress magad mellé egy tapasztalt sofőrt, aki elkísér. Nézzetek ki egy célt, egy helyet, amit szeretnétek megnézni, és induljatok útnak.
én így indultam el egy nagyon kedves barátunkkal. Nem árulta el a konkrét célt, csak annyit, hogy ha elfáradtam szóljak és akkor cserélünk.
Budapestről indultunk, Balaton, Veszprém Zirc, Győr, Budapest.
Volt benne autópálya, autóút, település, sok sok kanyar, hegymenet. 230 km. után cseréltünk.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat :)
2017. aug. 28. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!