Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért hiszi azt néhány autós,...

Miért hiszi azt néhány autós, hogy büntetlenül vegzálhatja a többi közlekedőt?

Figyelt kérdés
Főleg, amikor céges autóval követési távolságot nem tartva megy a másik mögé villogtatva, dudálva. Egy magánembernél még megértem, mert visszakövethetetlen a dolog, de egy ismert vállalkozás nevével felmatricázott autónál nem tudom mire vélni. Nyilván amint hazaérek első dolgom, hogy rendszámmal, helyszínnel és időponttal azonnal küldöm a levelet a cégnek a történtekről. Legutóbb is kaptam 10e Ft-os ajándékutalványt egy hasonló eset miatt. Gondolom a szakmunkás kormánycsavargatót megdicsérte a főnöke a történtekért. Mindenesetre a másik idegeskedik, őt kérdezi a főnöke, nekem pedig tiszta haszon.
2017. aug. 20. 11:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
15:41: A rendszerhez és a körülményekhez kell alkalmazkodni az álmodozás helyett.
2017. aug. 20. 22:22
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk egyetlen egyszer írtam cégnek ilyesmi miatt, mert konkrétan akadályozta a közlekedést parkolásával egy DPD-furgon ÉS amikor ezt rosszallottam, elkezdett emberkedni és anyázni a fickó. Na, ez utóbbi pontnál már úgy éreztem, hogy ezért bizony minimum elnézést kell majd kérnie a cégnek vagy ennek az alkalmazottnak, mert az itt fórumozók többségéhez hasonlóan én sem díjazom, ha szidják édesanyámat. Szó nem volt arról, hogy bármi utalványt, cukorkát várnék, kizárólag a bocsánatkérés volt az elvárások és hogy ilyen többet ne forduljon elő. Azóta sem állnak meg ott és úgy a DPD furgonjai, hanem legàlis helyet keresnek inkább. És ez így van jól.
2017. aug. 21. 04:35
 13/18 anonim ***** válasza:

Érdekes, én nőként egy 20 éves 1.0-s swiftet vezetek, agglomerációból Pestre (napi 2x30 km), és soha nem álltak a seggembe villogva dudálva.

Lehet hogy az ön készülékében van a hiba, ha ez rendszeres???

2017. aug. 21. 13:38
 14/18 anonim ***** válasza:

11/13

Pont ezt beszélem én is. A spicli korszak lejárt. Vegyük fel a forgalom ritmusát. Ez már nem az a valaki nem tetszik bejelentem korszak.

2017. aug. 21. 15:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Ilyenkor le kell lassítani és alaposan lemosni az ablakokat, hogy menjen a mögöttes autóra is . Én ezt szoktam csinálni. Nem írok leveleket.Minek írnék ? Senki nem fog a cégnél foglalkozni ezzel.
2017. aug. 21. 16:39
 16/18 A kérdező kommentje:
15:11: Dehogynem! Sohasem volt még ennyi rosszindulatú ember a világban. Ideje felvenni a ritmust! A másik embert nem segíteni kell!
2017. aug. 21. 18:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Elég csúnya öngól volt a kérdésed, mivel te vegzálod a többi közlekedőt.

Jó nagy paraszt vagy, az utolsó hozzászólásod alapján meg különösen.

2017. aug. 21. 18:40
 18/18 anonim ***** válasza:

"nem fogja kifizetni a kocsid értékvesztését"

De a biztosító elég régóta kifizeti, csak kérvényezni kell. Sokan nem tudják.

3 hónapja én is belbotlottam egy ilyen majomba. Kamion konvojt előztem, 110-s tábla, 130-cal megyek, erre a majom villog, meg dudál mögöttem.

Majd rámkapcsolta a refit. És bizony csúnyán elvakított, így tapostam egy padlóféket.

Nagynehezen berántotta két kamion közé.

Utána nem volt akkora a szája.

2017. aug. 24. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!