50-60 km/h-val fogok közlekedni egy elég forgalmas úton a hétvégén. Kitegyem az elakadás jelző háromszöget az ablakba?
Azért, hogy lássák nem lustaságból cammogok hanem valami oka van. Ugyanis le kell adnom a rokonomnak a kocsit és mivel téli gumival adta oda azokat kell feltetetnem, és nem szeretnék gyorsan menni meleg aszfalton téli gumival. Egyszer tavasszal már forró úton csúsztam meg téli abronccsal és nem akarom azt átélni, borzasztó volt, mintha műanyag lett volna alattam. Azóta cserélem időbe a gumikat.
Nem felniken van, az a baj és nem tudom kicserélni, a gumik meg kellenek a másik autómra mert ugyan az a típus. :)
Persze az út szélén fogok közlekedni és jobbra indexelek ha előzhet a mögöttem haladó.
Kitegyem a háromszöget?
"Egyszer tavasszal már forró úton csúsztam meg téli abronccsal"
Vagy béna vagy, vagy hazudsz! Inkább hazudsz!
Ne tégy ki semmit, hanem hajts normális tempóban! A téli gumi puhább, tehát jobban tapad, csupán azért nem célszerű egész nyáron használni, mert jobban is kopna.
Fordítva lenne probléma, ha téli, fagyos időben nyári gumival rodeózni akarnál.
De ha bármi miatt tényleg indokolt lenne ilyen lassan menned, akkor is inkább arra törekedj, hogy kis forgalmú úton, vagy legalább kis forgalmú időszakban menj, és ha gyűlnek mögötted az autók, akkor időnként állj félre, ahogy 3-as írta.
2-es! Mutass nekem egyetlen autóst, akit azért büntettek meg, mert lassú volt.
Nincs is olyan a rendeletben, hogy lassan nem szabad menni, csak annyi, hogy indokolatlanul nem szabad akadályozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!