Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem indul az autó! Nem teker,...

Nem indul az autó! Nem teker, villog az elakadás jelző, meg az órán is visszaált az idő 1997. 01. 01-re 0:00-ra! Az autó:Astra Classic II. Mi lehet a gond, aksi?

Figyelt kérdés

#lemerülés #indulás #áram #önindító #Astra #Opel Astra G #aksi? akkumulátor #claassic II #immobil
2014. nov. 18. 09:15
 1/3 Beviz Elek ***** válasza:
Akksira tippelek.
2014. nov. 18. 09:25
 2/3 Trafó1 ***** válasza:
aksi lesz, mikor indítózol még behúzott az önindító de megforgatni már nem tudta a motort, a fesz viszont annyira lement hogy az óra elszállt, mintha nem kapna áramot és ugyan ez lehet a riasztóval ami bevillantotta az elakadásjelzőt.
2014. nov. 18. 09:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is egy hete jártam így. Indításnál annyira leszívta az aksit hogy nekem is lenullázott az órám meg kb minden visszaállt gyári alapba. A szerelő haveromat akit kihívtam ő mondta hogy csoda hogy a rádiómba megmaradtak a beállításaim, ő mondta nekem hogy 8-10 óra állás után ugye nem hagytam felmelegedni a gázolajat nem vártam még kialszanak a visszajelző lámpák ezért szívta le ennyire, mert az akkumulátorba annyi áram van hogy egy indításra elég legyen és a riasztó meg egyéb elektromos ketyeréket tartani tudja amiknek minimális áramigényük van. Ha zárt rendszerű "zselés" akkud van akkor cseréld le mert azok ilyenek még ha pár hónapos akkor is. Én így szívtam meg.
2015. febr. 25. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!