Az elakadás jelző működik de az index nem reagál semmire?
Figyelt kérdés
Van egy fiat tipo 1.3 autóm és pár nappal ezelőtt még működött az indexem, de egyik napról a másikra nem jelzett vissza a műszerfal, és utána azt produkálta, hogy az index kar bal vagy jobb irányba is mind a 4 irányba működtette a lámpákat. Ha benyomom az elakadásjelzőt úgy is megy mind a négy de annál a műszerfal is vissza jelez, megnéztem a relét működik, megnéztem a műszerfal izzót működik, megnéztem a biztosítékokat működik.
ez tovább fokozódott most azt csinálja hogy már az index semmit nem csinál akármerre irányítom de viszont az elakadásjelző most is ugyan úgy jól működik, nem tudom mi lehet a probléma, válaszokat előre is köszönöm.
2014. nov. 26. 18:21
1/5 anonim válasza:
Én első körben a bajuszkapcsolót ellenőrizném.
2/5 A kérdező kommentje:
akkor is baja lehet ha le fel kapcsolom és működteti az összes lámpát egyszerre?
2014. nov. 26. 18:56
3/5 anonim válasza:
Elakadás kapcsoló csere. Nekem pont ezt produkálta a Ducato!
4/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen ma rendeltem egyet meglátjuk mi lesz ha beszerelem :)
2014. nov. 27. 13:58
5/5 A kérdező kommentje:
Beszereltem az uj elakadasjelzo kapcsolot es azt csinalja hogy ha balra vagy jobbra indexelek akkor is az osszes iranyba indexel mint az elakasjelzo, most az a tervem kicserele a bajuszkapcsolot is hatha akkor mukodni fog, amugy azt nem lehet meg javitani ha az romlott el??
2014. nov. 28. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!