Most akkor kell a páv2 a C kategoriáshoz?
Most nézem az állásokat, sok helyen nem is írják hogy kell ez a Pav. Csak annyit írnak hogy GKi engedély c kat jogosítvány. Ennyi.
Viszont azt hallottam érdemes megcsinálni..
Az lenne a tervem hogy először c kategóriára szerzem a jogositványt, és mellé ami kell. Ezzel próbálkozok munkába állni, gyakorlatot szerezni, késöbbiekben meg majd szeretnék kamionra jogositványt.. nemtudom kell e ez a pályaalkalmassági ha munkahelyek hirdetésében nem írják c re. Azt is hallottam hogy érdemes előbb ezt a vizsgálatot, mert így tudja meg az ember hogy nem hiába fizet e a kategóriára, így még tudja alkalmas e. Youtubeon azt mondták videoba, hogy ez a páv papír arra jó hogy ha rakományt viszel úgymond ez az engedély rá egyben. Hogy van ez mit csináljak? Valaki segítsen! Jelentkeztem, pár hete a C kategóriára aminek holnap lenne az időpontja, viszont most vissza most mondtam emiatt..
Attól függ. A közúti árufuvarozásra elég a PÁV III és ez C CE-re vonatkozik.
Azonban, ha veszélyes anyagot is vinni akarsz, akkor kell PÁV II. Én a helyedben egyébként PÁV II-t próbálnék először. Énis arra megyek. Az még állítólag nem olyan vészes, megkaphatod korlátlanra és megkülönböztetetten kívül mindent vezethetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!