Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha a körforgalomba az első...

Ha a körforgalomba az első kijáraton akarok kimenni akkor nem úgy lenne logikus ha már a körforgalom előtt jobbra indexelnék?

Figyelt kérdés
Ha csak a körforgalomba kezdek el indexelni akkor gyakorlatilag már ki is jöttem a körforgalomból amire kiteszem az irányjelzőt. Nem lenne ésszerűbb ha már azelőtt látná a körforgalomba besorolni akaró hogy én az elsőnél kihajtok?

2017. júl. 17. 23:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
8%
Csak a kezdők csinálják ezt, mert képtelenek töbfelé figyelni. De az is jó nagy marha, aki látja, hogy a béna suzukis indexel befelé a körforgalomba, erre elindul, aztán majd nagyon néz, ha az meg belé megy, mert hogy a kreszbe sem így tanulja, de megkockáztatja, mert így tartja logikusnak, hiába is csak egy úgy felejtett index volt. Én azt lóném fejbe, aki ennyire nem ért a vezetéshez, hogy már a körforgalomba menet indexel. Jézusom, komolyan ilyenek mászkálnak az utakon.
2017. júl. 18. 09:59
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

Meséljétek már el, mit írtam tévesen a 10. hozzászólásomban!

Suzukis vagyok, s csak többsávos körforgalomban szoktam balra indexelni, ha a belsőbe megyek.

Mi nem vagyunk egy külön állatfaj!

2017. júl. 18. 10:18
 13/22 Beviz Elek ***** válasza:
96%

Te tanyasi kretén. Nem azért indexelünk hamarabb mert nem tudunk egyszerre többfelé figyelni, hanem mert ezzel előre információt adunk (erre való az index!!), így gyorsíthatjuk a forgalmat. Látszik hogy a tanyán kívül még nem jártál sehol.

Ez Angliában jól működik, a bevándorlóktól felhígult részeken kopott ki valamennyire.

Persze, mint már említették, ez a körforgalom kialakításától is függ.

2017. júl. 18. 12:19
 14/22 anonim ***** válasza:
77%
De, sőt, nekem kb 10 éve így is tanították, hogy ebben az esetben már behajtáskor kell.
2017. júl. 18. 12:37
 15/22 anonim ***** válasza:
93%

Időpont ma 09:59

Te tényleg ennyire kretén vagy, vagy csak megjátszod? Az előre indexelés arra jó, INFORMÁLD a többit, hogy te ki fogsz hajtani a következőn, ezért neki ne kelljen megállnia, tudjon tovább haladni... Neked sem osztottak észt, amikor vezetni tanultál...Ezen mi nem világos?

2017. júl. 18. 12:41
 16/22 anonim ***** válasza:
21%

" De, sőt, nekem kb 10 éve így is tanították, hogy ebben az esetben már behajtáskor kell."

A nagy büdös francot tanították így. 2007-ben tettem le a jogsit, sose tanították, hogy befelé menetkor balra kelljen indexelni, meg, hogy az első kihajtónál ne jelezz előre... Nem tudom hol raktátok le a jogsit, de melyikből látsz többet, a balra indexelőből, vagy abból, aki indexel az első kihajtónál már előre? Én ez utóbbiból...

2017. júl. 18. 12:43
 17/22 Beviz Elek ***** válasza:
95%

Senki nem mondta hogy balra kell indexelni ha bemész. Arról volt szó, hogy ha az elsőnél mész ki, akkor jobbra index, ha később, akkor balra. Ezt nem kötelező így, de ha olyan a körforgalom kialakítása, akkor sokat segít a többieknek.

2017. júl. 18. 13:02
 18/22 anonim ***** válasza:
20%
Csak a lúzerek csinálják így, akkor is ha nem hiszitek el magatokról, hogy nem tudtok vezetni. Mert aki ott áll az első behajtónál, majd pont azt látja, hogy aki be akra menni, az vajon ki is akar menni és nem csak egy tökkel ütött, azért nem tudja a kreszt és indexel befeleé a körforgalomba, mint egy mazsola? Lehet, hogy nálatok a tanyán ez a megszokott, de a városban ne lepődj meg, ha ezért k..va a.ázást kapsz, mert csak egy vezetni nem tudó indexel a körforgalomba befelé
2017. júl. 18. 13:08
 19/22 Beviz Elek ***** válasza:
100%
Ha London neked tanya....
2017. júl. 18. 13:16
 20/22 anonim ***** válasza:
33%
Londonban is a bénák vezetnek el, hidd el.
2017. júl. 18. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!