Ha a körforgalomba az első kijáraton akarok kimenni akkor nem úgy lenne logikus ha már a körforgalom előtt jobbra indexelnék?
Meséljétek már el, mit írtam tévesen a 10. hozzászólásomban!
Suzukis vagyok, s csak többsávos körforgalomban szoktam balra indexelni, ha a belsőbe megyek.
Mi nem vagyunk egy külön állatfaj!
Te tanyasi kretén. Nem azért indexelünk hamarabb mert nem tudunk egyszerre többfelé figyelni, hanem mert ezzel előre információt adunk (erre való az index!!), így gyorsíthatjuk a forgalmat. Látszik hogy a tanyán kívül még nem jártál sehol.
Ez Angliában jól működik, a bevándorlóktól felhígult részeken kopott ki valamennyire.
Persze, mint már említették, ez a körforgalom kialakításától is függ.
Időpont ma 09:59
Te tényleg ennyire kretén vagy, vagy csak megjátszod? Az előre indexelés arra jó, INFORMÁLD a többit, hogy te ki fogsz hajtani a következőn, ezért neki ne kelljen megállnia, tudjon tovább haladni... Neked sem osztottak észt, amikor vezetni tanultál...Ezen mi nem világos?
" De, sőt, nekem kb 10 éve így is tanították, hogy ebben az esetben már behajtáskor kell."
A nagy büdös francot tanították így. 2007-ben tettem le a jogsit, sose tanították, hogy befelé menetkor balra kelljen indexelni, meg, hogy az első kihajtónál ne jelezz előre... Nem tudom hol raktátok le a jogsit, de melyikből látsz többet, a balra indexelőből, vagy abból, aki indexel az első kihajtónál már előre? Én ez utóbbiból...
Senki nem mondta hogy balra kell indexelni ha bemész. Arról volt szó, hogy ha az elsőnél mész ki, akkor jobbra index, ha később, akkor balra. Ezt nem kötelező így, de ha olyan a körforgalom kialakítása, akkor sokat segít a többieknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!