A telefont forgalmi vizsgán is célszerű kikapcsolni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Bilimész vagyok és azért írok ki kérdést ugyanis hamarosan megyek forgalmi vizsgára! Ott komolyan veszik e a mobil használatának szigorlatát? Hiszen ott nincsen senki vizsgázó melletted! A válaszokat előre is köszönöm! Sziasztok!2017. júl. 8. 22:26
1/5 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert KRESZ VIZSGÁN már kiküldtek ez miatt!
2017. júl. 8. 22:33
2/5 Alex Fly válasza:
Mivel vezetés közben a KRESZ tiltja a telefonhasználatot, így semmi okát nem látom annak, hogy bekapcsolva tartsd.
De az alapvető udvariassági szabályok alapján ennek természetesnek kellene lennie.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Szakoktató vagyok! A telefont némítsd le a vizsga előtt. Valamint érdemes hosszú nadrágot, és egy inget felvenned (lehet rövidujjú is). A vizsgabiztosok nem nézik jó szemmel, ha klottgatyában, meg izompólóban jelensz meg.
4/5 anonim válasza:
Lenémítanám minimum, mert rendkivül kínos tud lenni, hogyha egy csendes helységben, ahol egyébként nagy a feszültség, elkezd hangosan csörögni a telefon, és ezt végig kell hallgasd, mert nem nyúlhatsz hozzá. Ez elég alap dolog.
5/5 anonim válasza:
Èn 4 ève vezetek, de tanuló vezetèsnèl kikapcsoltam, amióta a saját kocsim vezetem azóta meg le nèmítom a mobilom vezetès közben. Nagyon rossz tud lenni mondjuk egy autópályán, hogy csörög a telefon ès a legközelebbi kihajtóig nem állhatsz meg ès hallgathatod ahogy csörög a telefon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!