Forgalmi vizsgán nagyon szívóznak?
Pénteken megyek vizsgázni és kicsit bennem van a félsz..Az oktató folyamatosan dícsér hogy jól csinálok mindent...Az autót valóban jól kezelem de ma nem figyeltem 1 jobbkezes utcát..Abszolút nem vagyok parázós típus,beülök a kormány mögé és eláraszt a nyugalom és a higgadtság:D
Lefulladni nem szoktam igaz egy alap Suzukival lesz a vizsga mert az oktató saját Opelja lerobbant..Szerencsére nekem a gyakorlat jobban megy mint az elmélet,az elsősegély vizsga előtt is szét izgultam magam de elsőre meglett,sőt még mondta ott a VB hogy ne mondjam el ilyen szakszerűen a dolgot..
A sebesség határokat én mindig betartom még a 20-as 30-ast is..
Jobbkezeseket már kezdek megtanulni meg a gyalogátkelő előtti lassítást is:)
A jó pont hogy abszolút nem zavar ha valaki mögöttem ül..De szerencsére az oktató bíztat csak nem lenne jó bukni://
Kressz is harmadjára sikerült csak..
Nézd,nyílván az oktató ért hozzá hogy ki mennyire vezet jól,én magamról sose mondok véleményt még előtte se...
Próbálok nem izgulni és a feladatra koncentrálni...
De már csak ez kellene mert a többivel már végeztem hálistennek:)
De remélem itt nem az a cél mint a kresz vizsgán hogy minnél többször menjél mert meghúznak.
"De remélem itt nem az a cél mint a kresz vizsgán hogy minnél többször menjél mert meghúznak."
Hányszor mentél KRESZ-re? :)
Az egyik vizsgán sem ez a cél, csak te élheted meg így többszöri sikertelenség után. Szigorú a forgalmi, de ha minden szabályt betartasz, meglesz. Biztosan van esélyed rá, különben az oktatód nem engedne (legalábbis nem javasolná) vizsgára.
Ismerős utakon fogtok menni, tehát a helyismeretet kamatoztassad. Aminek nézzél utána, hogy a vizsgaközpontból milyen útvonalon mentek el a vizsgaútvonalhoz, mert ez lesz valószínűleg az egyedüli új útszakasz számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!