Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Használod a biztonsági övet?...

Használod a biztonsági övet? És ha nem, akkor miért nem?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 15:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:38

Ilyen emberekre szoktam mondani, hogy el vannak szállva maguktól. Te nem csak azért nem kapcsolod be magad mert kényelmetlen. Szerintem azért is mert sokkal menőbbnek tartod, hogy nincs bekapcsolva. Ha magadat összetöröd, leszarom.

De ha egy olyan emberrel ütköznék akinél láttam, hogy pl. sms-t ír, matat itt-ott (hátsóülésen, kesztyűtartó és társai). Karcolás nélkül megúsznám még meg is rugdalnám az illetőt.

2010. máj. 18. 21:37
 12/17 A kérdező kommentje:

a kisfilmek nagyon tanulságosak voltak.

Azér is tettem fel a kérdést, mert minap is látom, hogy sok ember nem kapcsolja be.

Sok ember se biztonsági öv, se semmi és a telefon a kezébe és kanyarodik.

A guta megüt....

Igen ezek az emberek azok, akik azt hiszik, hogy ők sértetlenek.

Nekem 1 hónapja volt jogsim és megállított a rendőr. Helyszíni bírság, mert nem volt bekapcsolva.

Utána mindig bekapcsoltam, de nem a saját biztonságom érdekében, hanem a pénztárcám védelmében. És egyszer meg is mentette a tyúxaros életemet.

Azóta mindig megpuszilom a biztonsági övet, mikor bekapcsolom.

2010. máj. 18. 22:12
 13/17 anonim válasza:
mindig. biztonsági övben is lehet matatni mindent a műszerfalon vagy éppen a kesztyűtartóban. reflexszerűen kell bekötni, lásd észre sem fogod venni, hogy be van kötve, és ugyanúgy reflexszerűen fogod ki is csatolni ha kiszállsz. ha meg emiatt a baráti társaság kigúnyol hát hülyék, ha meg megakarnak halni, hát hajrá, ezt senki sem tilthatja meg nekik, de mást ne rántsanak bele...
2010. máj. 19. 01:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Az én kocsimban szól egy figyelmeztető hangjelzést ha nincs bekötve , de nem bánom mert mostmár azzal kezdek ha beszállok egy autóba , ls nem csak akkor kötöm be ha vezetek , akkor is ha az anyósülésen vagyok.
2010. máj. 19. 21:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Baleset és rendőr előtt szokom magam bekötni, ha persze van még rá lehetőségem! xD
2010. máj. 22. 20:53
 16/17 anonim ***** válasza:

"Hogy miért nem? Sokkal kényelmesebb anélkül vezetni.

Ha pl. megyek és ki kell venni a kesztyűtartóból a gps-t, a hátsóülésről elő kell venni vmit, a műszerfalon lévő cigi elcsúszott a másikoldalra stb sokkal könnyebben tudok mozogni. Vagy pl. amikor neki kell állni vetkőzni mert bemelegedett a motor és kezd jóidő lenni:D"

Remélem, hogy majd egy baleset után amikor kirepülsz a kocsiból eszedbe jut, hogy mindenki azt mondta neked, hogy kapcsold be magad!

Hátsó ülésről elő venni vmit? Vezetés közben? Grat!

2010. jún. 7. 18:12
 17/17 anonim ***** válasza:

Senkinek semmi köze, hogy hogyan döglök meg!

Szóval NEM!

2010. jún. 8. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!