Spectator kérdése:
Ezt az eljárást miért ne lehetne bevezetni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy botránnyal fenyeget, de mi lenne, ha a hatóságok minden fénykép készítőjét, amelyiken jól látható a gépkocsi rendszáma, továbbá a szabálysértés ténye (pl. az előző kocsi átlépi a záróvonalat), -egységesen-, mondjuk 2...5 ezer Ft-al "jutalmazna"? Állítom, hogy olcsóbb és hatékonyabb lenne, mint a milliós automaták.2017. máj. 25. 19:19
11/11 anonim válasza:
Idézek lakóhelyem történetéből:
T. elöljáróság! Jelentem, hogy X keresztény Y zsidóval beszélgetett a patika előtt. Kérem sürgős intézkedését.
Ha te ilyen irányba tartó országra vágy, te dolgod. Én azt szeretném, ha az emberek neveléstől lennének törvénytisztelők.
Én azt szeretném, ha rászólok valakire (nem durván!), hogy kérem szépen, ne dobja el a csikket, akkor ne rám támadjanak verbálisan a többiek.
És ha semmi nem használ, akkor jöjjön a hatalom, a maga eszközeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!