Szerintetek jó lenne bevezetni személyautóba elektronikus gps alapú tachográfot?
Akkor megszűnne a gyorshajtás ami az egyik leggyakoribb baleseti forrás,mert állandóan regisztrálva lenne a sebesség és az adott szakasz ahol a kocsi jár,a rendőrnek lenne egy kütyüje, egy pillanat alatt kiértékelhetné az adott autó útvonalát és sebességét a múltban ,ha megállítja, és már menne is a büntetés, ha sok a kilengés.Persze úgy kellene megoldani hogy ne lehessen manipulálni, törölni. Nem kellene trafipaxolni és nem csak ott lassítanának az autósok ahol áll egy rendőrautó!
Lenne egy kis türéshatár pl ha országúton néhány mp-re átlépi a 90-et egy előzés miatt az még nem lenne büntetendő.
Nem - és nem lennék hajlandó fizetni a beszerelésért, mert nem vagyok képest többletköltséget vállalni azért, hogy a későbbiekben további költségvonzata legyen a készüléknek (büntetés).
És azzal sem értek egyet, hogy a Magyar állam ilyenre költse az általam befizetett adót.
De nyugodtan bevezethetnék ezt is, akkor tényleg eljön az az időszak, amikor majd elkezdenek látványosan szaporodni a rendszám nélküli motorkerékpárok az utakon - amikkel nem fog tudni mit tenni a rendőrség amíg meg nem állítja. Persze megállítani sem tudja, mert nem képes rá a technika amit használnak. Tiszta posztapokaliptikus világkép a lá Mad Max filmek, csak Magyarországon...
Én abszolút hülyeségnek tartanám. Agent K- val egyetértek hogy azért fizessek hogy utána megbüntethessenek. Vicc lenne.
De egy probléma: ahogy bevezetnék akkor csak azt a kocsit nem tudnák megbüntetni amelyik csak a garázsban áll. Eszembe jutott Budapest ahol természetes hogy nyomni kell, ha muszáj lenne betartani akkor szerintem nagyobb dugó lenne emiatt (BP)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!