Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Kerékpározás közben fülhallgat...

Kerékpározás közben fülhallgatóval tiltott zenét hallgatni?

Figyelt kérdés

2017. máj. 4. 09:51
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
69%

Nem tiltott, sajnos. Sok barom így kerékpározik. Aztán neki áll feljebb ha kivasalja egy teherautó.

Letiltanám az összes kerékpárost az útról akinek nincs kresz vizsgája.

2017. máj. 4. 14:02
 12/42 anonim ***** válasza:
45%

„Letiltanám az összes kerékpárost az útról akinek nincs kresz vizsgája.”

Tök mindegy. A hülye autósok száma sem kisebb, s elvileg ismerik a kreszt.

2017. máj. 4. 14:37
 13/42 anonim ***** válasza:
17%

Akkor autó vezetés közben se lehet zenét hallgatni.

Én 20 éve így tekerek, persze nem kopp hangerőn, hanem,hogy még a kerék búgását is hallom tőle.

2017. máj. 4. 15:06
 14/42 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem 10 kerékpárosból 9-nek van jogsija valamiből.
2017. máj. 4. 15:07
 15/42 anonim ***** válasza:
85%
Nem tiltott! Autóban sem tiltott a "nagyzene" pedig attól sem hallani semmit.
2017. máj. 4. 15:12
 16/42 Alex Fly ***** válasza:
32%
Természetesen nem tilos. A kommentelők jelentős része pedig először a gépjárművekben történő zenehallgatást tiltsa, ahol ráadásul a karosszéria és a motorzaj is megakadályozza a külvilág hangjainak észlelését. Azért remélen azt nem akarják megmagyarázni, hogy ami kerékpáron "életveszélyes", az egy nagysebességű, másféltonnás vasdarabot irányítva teljesen biztonságos...
2017. máj. 4. 17:25
 17/42 anonim ***** válasza:
78%

Ha én a másféltonnás vasdarabommal nem veszem észre, hogy átcsámpázok a másik sávba és ledudál, majd nekem jön egy másik másféltonnás vasdarab, azt mondom, basszus.

Ha a biciklis jár ugyanígy, ő már nem fog mondani semmit.

2017. máj. 4. 17:34
 18/42 anonim ***** válasza:
62%

"Tök mindegy. A hülye autósok száma sem kisebb, s elvileg ismerik a kreszt."

Az lehet, de ha nekikoccanok egy figyelmetlen autósnak, akkor jó eséllyel nem pusztul meg mint a bringás.

2017. máj. 4. 17:34
 19/42 anonim ***** válasza:
64%

Tehát ha az autósok hülyék, akkor a kerékpárosoknak is szabad vagy mi?

2 keréken az életetekkel játszotok, nem probléma ez, de akkor ugorjatok le inkább a hídról és meg van oldva, ne másal ölessétek meg magatokat.

Egyébként meg az se normális aki fullon döngeti a kocsiban a zenét. Nah de én se megyek át a piroson mert a hülye kerékpárosok.

Jah, ha még nem említettem volna, kerékpározom is.

2017. máj. 4. 17:36
 20/42 anonim ***** válasza:
59%

Illetve ha a másféltonnás vasdarabomat elkezdi előzni egy másik másféltonnás vasdarab 20 centire, akkor nem kell nagyon vigyáznom, mert nem fogok csak úgy megimbolyogni vele, illetve ha hozzáér, akkor sincs semmi.

Míg hogyha a 10 kilós vasdarabomat kezdi előzni egy másféltonnás vasdarab, akkor ha nem tudom, hogy valaki épp lecentiz, és megimbolygok, akkor fellök és felnyalom az aszfaltot. Rosszabb esetben kivasal.

2017. máj. 4. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!