Kerékpározás közben fülhallgatóval tiltott zenét hallgatni?
Nem tiltott, sajnos. Sok barom így kerékpározik. Aztán neki áll feljebb ha kivasalja egy teherautó.
Letiltanám az összes kerékpárost az útról akinek nincs kresz vizsgája.
„Letiltanám az összes kerékpárost az útról akinek nincs kresz vizsgája.”
Tök mindegy. A hülye autósok száma sem kisebb, s elvileg ismerik a kreszt.
Akkor autó vezetés közben se lehet zenét hallgatni.
Én 20 éve így tekerek, persze nem kopp hangerőn, hanem,hogy még a kerék búgását is hallom tőle.
Ha én a másféltonnás vasdarabommal nem veszem észre, hogy átcsámpázok a másik sávba és ledudál, majd nekem jön egy másik másféltonnás vasdarab, azt mondom, basszus.
Ha a biciklis jár ugyanígy, ő már nem fog mondani semmit.
"Tök mindegy. A hülye autósok száma sem kisebb, s elvileg ismerik a kreszt."
Az lehet, de ha nekikoccanok egy figyelmetlen autósnak, akkor jó eséllyel nem pusztul meg mint a bringás.
Tehát ha az autósok hülyék, akkor a kerékpárosoknak is szabad vagy mi?
2 keréken az életetekkel játszotok, nem probléma ez, de akkor ugorjatok le inkább a hídról és meg van oldva, ne másal ölessétek meg magatokat.
Egyébként meg az se normális aki fullon döngeti a kocsiban a zenét. Nah de én se megyek át a piroson mert a hülye kerékpárosok.
Jah, ha még nem említettem volna, kerékpározom is.
Illetve ha a másféltonnás vasdarabomat elkezdi előzni egy másik másféltonnás vasdarab 20 centire, akkor nem kell nagyon vigyáznom, mert nem fogok csak úgy megimbolyogni vele, illetve ha hozzáér, akkor sincs semmi.
Míg hogyha a 10 kilós vasdarabomat kezdi előzni egy másféltonnás vasdarab, akkor ha nem tudom, hogy valaki épp lecentiz, és megimbolygok, akkor fellök és felnyalom az aszfaltot. Rosszabb esetben kivasal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!