Ha olyan módon lassítok, hogy nem gyullad ki a féklámpán, és így belémjönnek, akkor is a mögöttem lévő lesz a hibás?
Zöldre váltó lámpánál lefulladtunk, a hátsó belénkjött mert annyira a seggünkben akart vonatozni.Lökösök lefittyedtek lámpája kitört. Persze jó magyar szokás szerint nem ismerte el a felelősségét,kalimpált ordítozott, hiába mondtuk neki hogy teljesen egyértelmű a hátsó a hibás,de ő csak nem, merthogy nem égett a féklámpa. Mutattuk neki hogy nézd: nyomom-ég! Csak nem nyomta senki az ütközésnél.
Rendőri intézkedés lett a vége és giga nagy dugó,mert ilyen 'értelmes' embernél nem szabad elmozdítani a kocsikat a pozícióból mert az anyját is lehazudja utána és azt mondja mi tolattunk neki vagy valamit kitalál. A rendőr is nem túl kedvesen ecsetelte neki a követési táv betartását és megköszönte hogy 3 km dugót kellett miatta csinálni,mikor azonnal el kellett volna ismernie a felelősségét..
Akar mi is történik az eső autóval, én ha mögötte haladok látnom kell hogy közelednek fele, mégha nem is ég a feklampaja akkor is.
És van követési távolság is, szerintem aki beléd hajt az a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!