Ti mernétek így robogózni?
Kezdjük onnan, hogy szabad-e 50 köbcentis robogóval (segédmotoros kerékpár) személyt szállitani?
Itthon biztosan tilos, azt nem írtad milyen egzotikus szigetre mentek, de lehet ott sem szabad.
Nem a köbcenti határozza meg, hogy lehet-e vele személyt szállítani, hanem hogy milyen kategóriára van vizsgáztatva. Pl. Mo-n lehet rendszámot tetetni segédmotorra, és akkor lehet ketten ülni rajta. Az már egy másik téma, hogy rendszámos motorra már nem jó a sima B kat. jogsi.
A kérdésre visszatérve: én nem javaslom így a robogózást több ok miatt. Tapasztalatlanság, te sokkal könnyebb vagy a párodnál, 50es robogón ekkora súly már problémás, a jogsi sem biztos, hogy megfelelő (nem írtad, milyen van). Ha van lehetőség autóbérlésre, inkább azt válasszátok. Nézzetek utána még most, vannak-e kicsi, esetleg kabrió autók, amiket bérelhetnétek.
Bátorság kérdése.
Kislányom 20 évesen friss jogsival átszelte keletről nyugatra Amerikát(5000km 7 nap alatt)úgy,hogy közben CB-n beszélgettünk.(Én másik kocsit vezettem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!