Mit kellene tennem?

Válts oktatót ha az általad leírtak igazak.
Mindenek előtt azonban tájékozódj, keress olyat oktatót, aki jobb, mint a mostani.
Mikor tolattam az emelkedőn hátra éreztem hogy a gázra lépett...De nem igaz hogy a vizsgabiztos nem vette észre hogy mit csinált?
Az a baj hogy sajnos az oktatók 90%-a ilyen,kevés a normális..De most jöttem rá hogy a mostanitól kb semmit nem tanultam...Direkt emelkedőn mondta hogy tolassak be hátra,kb nem is gyakoroltuk ezt de még bent a pályán sem.

Nem tudom hány éves vagy, de gyanítom 18, sajnos még mindig nem vagytok elég felnőttek, hogy rászóljatok az oktatóra. Féltek tőle, idősebb stb., beleverik a mai napig az emberekbe a hülye fiatalok/tekintélyelvű felnőttek nevelést, holott sokkal trógerebbek a felnőttek sokszor, elég nagy probléma.
Nekem ha valami nem tetszett előkaptam az oktatót érte bár könnyen, mert már voltam 30 éves is akkor. Én fizetek százezreket és még sunnyogjak is, meg az anyjuk pics-ja. Ez már nem középiskola, hogy kötelező oda járni meg stb. Mondanod kellett volna, hogy miért nyúlt bele a pedálba, nem ő vezet, nem őneki kell vizsgáznia, nem volt semmilyen veszélyeztető helyzet amit korrigálnia kellett volna, ő pedig azért ül ott, nem azért hogy belepofátlankodjon. Az anyjának a lábát taposgassa ne a pedálokat, mikor te vizsgázol és te vezetsz.
Aztán nyilvánvalóan ott többet nem fogsz tudni levizsgázni egy ilyen mondatsor után, de így is úgy is el kell onnan menned úgyhogy olyan mindegy, de a szemét fajtája kapjon már észhez.
Aztán persze rögtön a neveletlen fiatalok lesz megint a duma, azért ha szólni mer egy csaló, nemtörődöm oktatónak. Nevetséges, ha nem is tanította, majd utána meg elvárja, hogy tudd megcsinálni. Pénzlehúzásra ment rá a dolog, mert várja, hogy újra vizsgázz meg plusz órát vegyél és fizess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!