Hogyan zajlik az elsősegély vizsga? Kell parázni miatta?
Figyelt kérdés
Jogosítványhoz kell a vizsga igazolás,tanfolyamon voltam pár hete,sőt megkaptuk az ott leadott diákat is e-mailbe..Kicsit bizonytalan vagyok hogy mivan ha elrontok ott valamit..A 3 fogást azt tudom meg a kötelezőket.2017. márc. 6. 10:44
11/17 anonim válasza:
"De nem értem ezt a bazi nagy szigort"
Ha megsérülnél egy balesetben, és mindenki ott vakarná a fejét körülötted akkor azt kívánnád, bárcsak szigorúbbak lettek volna.
12/17 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem a szigort..Hanem az embertől ne várják el hogy megtanulja mint egy profi...Amit kaptunk nem voltak benne a szituációk..Az elsősegély.hu-n vannak tesztek azokat töltögetem most meg a diákat tanulgatom amit adtak.
2017. márc. 6. 19:19
13/17 anonim válasza:
#11 hidd el az emberek nagy része mire lejogsizik elfelejti az elsősegélyen tanultakat, plusz éles helyzetben le is blokkol.
14/17 anonim válasza:
#12 ha ez neked sok akkor az orvosin magad alá csinálnál az első napon :)
15/17 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem sok nekem ez..Nekem a vértől sincs bajom sőt az ilyen dolgoktól..Nem nagyon vágyom orvosi pályára;)
Csak a lebonyolítása érdekelne a dolognak meg hogy általába mikorra adnak vizsgaidőpontot...
2017. márc. 7. 12:25
16/17 anonim válasza:
Nekem az autósiskola szervezte, kb egy hétre az oktatás után volt a vizsga.
17/17 A kérdező kommentje:
Nekem is lett volna egy ilyen lehetőség de inkább elmentem a tanfolyamra olcsóbban..Ahova én járok ott majdnem 7 ezer lett volna én meg 5 ezerért végigültem azt a 4 órát...A vizsga meg a vöröskeresztnél a legjobb...Vagyis szerintem...
2017. márc. 7. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!