Hogyan zajlik az elsősegély vizsga? Kell parázni miatta?
Már sokszor kérdezték, keresd vissza.
Nem kell parázni, ha kötelezőket tudod, át fognak engedni.
Mert a tanfolyam kb semmit se ért szerintem...
Nagyjából a felét elpofázta az előadó az újraélesztést 1x gyakoroltuk...Jövőhéten meg a forgalmi vizsgám lesz és szeretnék ezen túljutni.
Azt tudom hogy a 2 kötelezőt tudni kell..(Újraélesztés,Stabil oldalfektetés)
Mik vannak még??
1 tételt kell húzni és azon vannak szituációk és van A,B,C válaszlehetőség?
Valamennyire azért segítenek???
Rávezetnek vagy valami???
Gondolom nem úgy várják el hogy szakszerűen elmondd a dolgokat..
Elnökfüggő. Nálunk nem is kérték a gyakorlati részét! Volt egy szituáció és volt egy tünetfelismerés.
Ha az elsőt jól elmondtad akkor a másodikat nem is kellett. Én is végigmondtam a szitut és a másodikba belekezdtem volna de leállított hogy ennyi. 5percet voltam bent, ebből 2 felkészülés volt, előttem egy srác semmit nem tudott, úgy kérdezgették hogy ha vérzik a feje, akkor hozzányúl-e? ugye ezt és azt csinálja? ha fáj a lába és kiáll a csont akkor mi történt?
Viszont volt olyan vizsgaelnök előttünk lévő csoportnál ahol egy rossz mozdulatért buktatott és a két gyakorlati volt a belépő, ha ott gond volt akkor nem is kellett beszélni.
Nincs semmiféle bazi nagy szigor, stabil oldalfekvést meg a lélegeztetést megtanulod, jegyzetelsz az órán, azt párszor végigfutod, aztán kész.
Esetleg megnézed nagyjából milyen kérdések lehetnek a vizsgán, hogy legyen némi fogalmad:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!