Elsősegély vizsga feladatok?
'98-ban vizsgáztam, most nem tudom mennyire veszik komolyan, de van egy erős tippem, hogy nem annyira.
Nekünk is kettő tétel volt elvileg.
Gyakorlatilag meg megkérdezte, hogy miről ismerjük fel az eszméletlen embert és már mehettem is. :)
Ne az EÜ-n aggódj. Nem hallottam még embert, aki elvérzett volna rajta. :)
Stabil oldalfekvést, újraélesztést tudni kell, ha nem tudod, akkor elküldenek.
Két szituáció volt a papíron, az egyiket kérdezték csak, de ha nem mondasz nagyon nagy hülyeséget elfogadják, nem szívóznak.
3 éve vizsgáztam.
köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz.
és az újraélesztés egybe van az eszméletlen beteg ellátásával? vagy nem kell megszólítani a beteget csak újraéleszteni kell?
Fél éve voltam:
Stabil oldalfekvést, újraélesztést fixre kell tudni, hibázol -> bukás.
Nekünk szituk voltak a kártyán, kettő. El kell tudni mondani, hogy mit csinálsz, hogy oldod, miről ismered fel a dolgokat, mivel oldod meg. Ha az elsőt nagyon jól tudtad akkor a másodikat nem kérdezték vagy max keveset belőle.
Vicc a köbön :-) Semmit nem tanultam rá..azt sem tudtam eszik-e vagy isszák...és a vértől is elájulok, szóval én max tárcsázom a mentőket de hozzá nem érek senkihez!
Bementem..bemutatkoztam..kérdezett valami újraélesztést vagy nem tudom elmondtam amit a vészhelyzetben láttam..nyomkodni kell mellkasát meg a szájába levegőt fújni :-) Sikerült a vizsga..aztán mentem is kifele..össz 1 perc volt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!