Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miota kötelező a biztonsági...

Miota kötelező a biztonsági öv városon belül?

Figyelt kérdés
Mert nekem 1 éve van jogsim és én ugy tanultam hogy nem kötelező a biztonsági öv. Ráadásul amikor városban vezetem még és nem kötöttem be magam a oktatom azt monta hogy csak 1 pont levonás jár érte és utána se let volna nekem bekötni magam :(
2010. máj. 8. 16:05
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Megírhatnád, hogy merre közlekedsz, mert azt a környéket nagy ívben elkerülöm. Fenemód bátor, és különösen buta vagy ezzel a felfogással. Két jogosítványt kéne elvenni, az oktatódét, és a tied.
2010. máj. 8. 20:32
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha 50-nel belemégy egy falba, az ugyanolyan eröket okoz (benned is meg az autóban is), mintha a harmadik emeletröl esnél le! NEM CSAK az AUTÓ megy tönkre, te is elég szépen összetöröd magad.

Ha úgy gondolod, hogy attól még nem lesz bajod, akkor nyugodtan kockáztass! De azt azért tudni kell, hogy a lakott területen belüli ütközésekben sokan sérülnek meg súlyosan, ha nincsenek bekötve.

2010. máj. 8. 20:51
 13/35 anonim ***** válasza:

egyrészt mielőtt hülyeséget beszélsz nézd végre meg a youtubeos videókat mi történt azokkal akik nem használtak ővet!

másrészt: tegyél az első ülésre egy zsákba mondjuk 70 kiló dinnyét. nemsoká jön a szezonja, olcsón lehet majd kapni. vehetsz akár romlottat is, az még olcsóbb. fékezz le 50-ről vészfékezéssel. na ez fog veled is történni ha hiszed ha nem! mellesleg pedig utána jó súrolást, lesz mit :)

2010. máj. 8. 21:15
 14/35 anonim ***** válasza:
helyesbítenék: az ütközéskor még ugye ennél is durvább a szitu, mert sokkal rövidebb távolságon lassulsz le jóval kisebb idő alatt :)
2010. máj. 8. 21:16
 16/35 anonim ***** válasza:

Én mindig be szoktam magam kötni már kényelmetlen nekem az ha nem vagyok bekötve annyira megszoktam.

Ja és nem kel bekötnöd magad.

havert azért büntették meg 15.000 Ft ra mert a hátsó ülésen nem kötötte be magát ja és ez csak a kisebb büntetés mert ha neki csapódsz valaminek akár az életeddel is fizethetsz.

A másik meg csak 1 pont de ha sokszor elkapnak hamar össze gyűlhet a 18 pont és akkor már ugrik is a jogosítvány.

De persze te tudod.

2010. máj. 8. 23:46
 18/35 anonim ***** válasza:

18:03: Épp ezt írtam:

"Mindíg is kötelező volt, még ha a sarki közértig mész is."

2010. máj. 9. 14:30
 19/35 anonim ***** válasza:

tényleg 2 jogsit kéne elvenni. de kis buta vagy te...

egy kisebb koccanásban is ha összevágná az arcodat a szélvédö soha nem tudnád kiheverni h heges az arcod

és még eza pl. semmi ahoz képest h mi történhet.

ha az oktatod ilyet tanitott akkor ö nem valo oktatonak

de nemhiszem h nem halgatsz tv-t , rádiot mega neten is van rola hir h igy büntetik meg ugy szigoritották a biztonsági öv használatának a elvétését

jah igen ezt a love.hu-n nem irják

2010. máj. 9. 21:24
 20/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat tanulságos volt ezt a kérdést azért tettem fel leginkább mert meg büntettek biztonsági öv véget és felbaszta az agyam lenne még kérdéseim léci ha meg tudjátok öket nézni aki tud válaszoljon rá
2010. máj. 9. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!