Miért kell bevágni a másik elé a körforgalomnál?
"Te ráérsz 100-zal menni a többi mögött, valaki nem. Nagy a forgalom, egyesével lehet előzgetni. Mi a baj?"
Gondolom ő arra gondolt ahol 90 vagy 70es tábla van és ott a 100 kellemes haladós.
Az a gond, hogy ilyen helyen nem érsz előbb oda ha mindenki elé bevágsz egyesével.
Elég sokszor megifgyeltem mikor Sülysáp-szecső közt a zárón át bevágnak egyesével az ember elé, azokat előzöm vissza az M0 -n meg a gyömrőnél lévő egyenesben 150-200 körül.
Igen ez is megérne egy kérdés, ha rende skövetési távot tartok ott ahol nincs értelme gyorsan menni ott miért vágnak be elém úgy, miközben majdnem összecsattan a szembeforgalommal!
Az ilyenek miatt lesz lassan az 50,90,110,130 helyett 20,30,40,50 a "Magyarország erősödik új narancs kreszkönyvben":P
Mit lehet előzgetni?!
Nem értetted, mit írtam.
Tömör kocsisor, az autók között nincs hely.
9#-es voltam.
Az egy más kérdés hogy te helyenként 100-zal mész, utána meg 200-zal. Én speciel nem tolom tartósan a kocsinak, régi 20 éves verda. Ahol az út engedi, 120-130 és kész, hiába érek a pályára, nem taposom ki a lelkét. Az lehet hogy te utolérsz, de az autósok 99%-a nem fog, én kialszom magam mire ők beérnek a városba. Lenyomok egy ilyen kupacot, majd az üres úton tolom, újra egy ilyen kupac, majd megint üres út. Persze ha csak a szomszéd Teszkóba megyek, akkor nem nyomulok így, de 700 km-en hadd ne kísérgessek mindenkit.
Én tekintettel vagyok a másikra. Mindenkinél előforduk hogy elnézi a rajzot. Az, hogy te jól megszivatod és ettől áll a cerka, az a te szegénységi bizonyítékod. Bizony, én is lehettem volna ilyen, előttünk hirtelen besatuztak, de én inkább az út szélére húzódva satuztam, a mögöttem érkező pedig mellém csúszott be, így maradt hely a szemből érkezőknek. Tekintettel vagyok másokra, alapvető célom hogy senki ne szenvedjen kárt, ezen felül pedig mindenki annyira tapossa amennyire akarja.
Nézd a tükröt és ha látod hogy valaki előzget, akkor vedd el egy picit a gázról lábad és adj helyet cicám. Problem solved
Nem mondom hogy béna vagy, egyszerűen használd a fejed. Ha akarsz maradj, de legyél tekintettel arra is aki nem akar követni, hadd menjen.
Megelőzött, utána visszamehetsz a másik seggébe ha szeretnéd, egy másodpercet nem veszítettél az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!