Ha nagyon-nagyon lassan tolatva nekikoccanok egy másik autónak és amint érzem/hallom, azonnal abbahagyom, akkor biztos, hogy megsérül a kocsi (mármint a másiké), vagy valszeg ennyivel még nem okozok kárt benne?
Sajnos rendszeresen be kell állnom vaksötétben (nincs lámpa) egy halálra zsúfolt parkolóba, ahol felfestés híján mindenki összevissza áll meg, a későn érkezők meg beállnak, ahova tudnak és letojják, hogy a másik hogy áll ki. Vmelyik nap háromszor mentem előre-hátra, mire kitudtam állni egy Swifttel (!), annyira beszorítottak. Mindvégig az volt az érzésem, hogy MOST megyek neki a mellettem lévőnek, ill. annak, aki beszorított.
Középső tükröt nem tudom használni, le van sötétítve a kocsi a B oszloptól.
Nem biztos, hogy megsérül, de megsérülhet, így arra ne számolj, hogy "úgysem lesz baja, ha picit neki koccanok".
Többszáz kilós vassal, ha 5 kilométer per órás sebességgel ütsz meg valamit, az akkor is komoly erőhatás.
Az sem mindegy, hogy a műanyag lökhárítóval, vagy a vonóhoroggal ütöd meg.
Arra kell figyelni, hogy mindig csak annak koccolj aki parasztul rádállt.
Sajnos bármilyen kocc árt okoz, ebben a sáros időben csak űgy roszog a homok a két kaszni között, az szépen megsérti a lakkot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!