Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Vajon ez mennyire igaz?...

Borosta2 kérdése:

Vajon ez mennyire igaz? (Statisztika jellegű kérdés)

Figyelt kérdés
Szóval ez egy örök vita köztem és édesapám között, így kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is, na szóval autóvásárlás előtt állok, viszont ez kirobbantott egy hatalmas vitát köztünk, mert én már hajlok az újabb autókra, mondván, hogy azért havonta nem egyszer kell megtennem, 2-250km-es utakat, tehát valami utazó autó lenne az ideális, ki is néztem egy volvo-t magamnak, de ő lebeszélt, mondván " egy Német rokonunknak az volt, és hogy ő mennyit szenvedett vele, és mennyibe belekerült" utána ő javasolta, hogy vegyek egy régi 2 hengeres 30 lóerős "autót"( én azt nem annak nevezném, főleg nem amikor az ember akár egy fél napot bele van kényszerülve) és azzal érvel, hogy "mert mindenki nagy autót akar, de mennyivel jobb egy ilyen kicsi, csináltathatsz rá oldtimer vizsgát, és akkor nem kell fizetned teljesítményadót, keveset fogyaszt, ( és itt jön a lényeg!) meg aztán a kisautókkal kisebb eséllyel kerülsz balesetbe, mert amivel nem lehet előzni, azzal nem is próbálkozik az ember! Erre lennék kíváncsi, hogy szerintetek valóban igaz-e ez? 8 éve van már jogosítványom, végre elkezdtem dolgozni erre azért is muszáj mindenbe belekötnie ( tudom kicsit hosszú lett, azért előre is köszönöm a válaszokat)

2017. jan. 28. 22:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A régi Swiftekre gondoltam, mivel Trrabantok meg kispolákok voltak szóban.

Bár nem említettem ez tény. Szóval akkor megemlítem, hogy a 20 éves leharcolt fos Swiftek a nem igazán jó autók, felette kezdődik valamiféle kényelem. Ez lehet más autó vagy lehet egy új 1-2 éves Swift is akár.

2017. jan. 29. 17:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Aki olyan, az egy erősebb autóval se száguldozik meg állatkodik.

Aki meg olyan, az nem tudja elviselni, hogy valaki gyorsabb nála, és egy gyenge autóval is belemegy olyan előzésekbe, amit nem tud befejezni, aztán lehet venni a koszorút. Jó esetben neki, rossz esetben a vétlen szembe jövőnek.

2017. jan. 29. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!