Van valahol VALÓS statisztika arról, hogy a suzukik jobban törnek mint más autók?
Figyelt kérdés
Itt a GYK-n rengetegszer előjön, hogy a suzuki papír autó, és lehelletre törik. De van erre valahol valami valós statisztika a neten? Pl hány töréses baleset volt, és azok hány %-ban milyen kocsival történtek? Nem lehet hogy csak simán azért látni több suzukit törve mert több is van belőle?2010. júl. 12. 01:26
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
köszi
azt elfelejtettem beírni a kérdésbe, hogy a régi swiftre gondolnék elsősorban
2010. júl. 12. 01:46
3/7 anonim válasza:
A régi swiftet is csak a "nagy autó"val rendelkezők, meg a 14 éves kisgyerekek, akik azt hiszik, hogy nagyon értenek az autókhoz mondják, hogy törik, meg halálautó... Igaz, az oldalmerevítések gyengék, de egyébként városi, és országúti használatra tökéletes. Nem a német autópályára való 200-al. BMW-s, Audis, Mercedes-es lenézi a suzukikat. Ennyit lehet tőlük várni.
4/7 anonim válasza:
Nem egy erős kasztnival rendelkeznek de annyira nem is törnek ők olyan könnyen. Városon kívűl egy nagy autó is elég rendesen törik. Ütközött már itt elüttönk SX4 és egy Saab. Ha az SX4 vezetőjét nem vitte volna el a mentő (nem volt bekötve fejsérülés) akkor simán el is tudta volna hagyni a helyszín saját lábon. Azért megjegyzem hogy a Saab meg is pördült egyszer az SX4 csak új irányt kapott tőle.
5/7 anonim válasza:
Objektíven senki sem tud negatív statisztikát felmutatni.
Szubjektív és elfogultság az összes rossz kritika.
6/7 anonim válasza:
A kérdezőnek igaza van. Azt szokták mondani, hogy "Suzukiban halnak meg a legtöbben az utakon", ennek van is valamennyi alapja, de ez nem az autó törékenységére, inkább a gyakoriságára utal.:) Ha mondjuk Seatból lenne a legtöbb az utakon, akkor arra mondanák, hogy halálautó:)
Az én személyes véleményem az, hogy a Suzuki Swift az egyik legjobb kisautó kevés költséggel:) Több szerelőtől is hallottam, hogyha csak Suzukik lennének az utakon, akkor be is lehetne zárni a boltot, annyira elnyűhetetlen a motorja, meg mindene:)
7/7 anonim válasza:
Szerintem kamu. Ha nagyon könnyen törne, nem engednék forgalomba. Amúgy azért gondolják, mert gyakori. Viszont tény és való, kevesebb anyag van benne, mint egy Volkswagenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!