Mi számít piroson áthajtásnak?
Ma mentem hazafelé, és hátulról sütött a Nap a Fényjelzőlámpa fénye tompább volt,mivel olyan volt mintha ki lett volna kapcsolva(sárgán villogás) a zebráig bementem a aztán balra néztem láttam,hogy zöld van a gyalogosoknak gondoltam ez így nem okés,vissza tolattam aztán láttam,hogy piros van..Ez áthajtásnak számít vagy sem?
www.kephost.com/image/v85U (Fekete résznél álltam.)

Legközelebb figyelj jobban. Az áthajtásnál már csak a visszatolatás a rosszabb, hátha közben egy gyalogos is mögéd kerül és azt is kivasalod!
No és miért nem tettél be direkt linket az utcaképből, félsz, hogy kiderül szolnoki vagy?

Igen, mivel az út vége a vonalnál van, sose tolass vissza, ez az egyik alap, amit megtanítanak Kressznél, autópályán se tolatsz, és fő úton se.
Nekem 2 hónapja volt, az M3-s beveztőnél, benéztem a lámpát, a fényviszonyok miatt.
Mire rendesen láttam a lámpát, pont pirosra váltott, fékeztem de már bent voltam a kereszteződésben.
Egy pillantra elgondolkodtam, de aztán padlógáz, és tovább.
A lámpák úgy vannak be állítva, hogy átmész, pont, akkor, amikor pirosra vált, még ki tudsz érni. A gyalogos lámpa is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!