Ez akadályosnak minősül?
Előttem van a lap, ha ennél a szövegnél behúzza a biztos akkor bukás van, ugyanis abban a sorban van, ami sikertelenséget okozó hibákat tartalmazza. Van vb aki nem szól. Ha beáll a lassan haladó mögé és így telik az idő miközben van lehetősége előzni, simán behúzhatja és ennyi volt. Ezért fontos hogy lássa is hogy a tanuló nézelődik kifelé pl.
Hibapont ekkor jár : nem törekszik a forgalmi- időjárási - látási - és útviszonyoknak valamint az autó sajátosságainak megfelelő sebesség megválasztására (indokolatlanul lassan halad) - ez adott szakaszra vonatkozik, azért tudom mert én is kaptam egy vonalat ezért és elmondta a vb hogy S kanyarba mehetettem volna gyorsabban, de csak egy kis szakaszon tettem, ha pl 90-es helyen mentem volna 70körül, az bukás, de hamar megvan a 10 vonal főleg ha kukacoskodó a vb.
Pontosan.
Itt egy minősítő lap, bárki megnézheti:
Ha 90 helyett 60-nal megy az ember egy lassan haladó jármű mögött, pedig lenne lehetőség előzni, az bizony a forgalom akadályozása. Ugyanis az utolérő autók könnyebben megelőznek 1 járművet, mint 2-t, így a vizsgázó miatt esetleg hosszú sor képződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!