Egy Baratomnak el vették a jogsiját, és jogositvány nelkul vezetett erre be mondta az én adataimat es tovabb engedtek ez hogy van?

En ezt komolyan nem ertem...
Akkor ennyi erővel en is vezethetnek es be mondhatnam mas adatait es kesz?? Ez hogy működik segítseg!!

Ott voltál és láttad, vagy csak a srác mesélte?
Végül is mindegy. Amikor rádión lekérdezik az adatokat, akkor nem kapnak fényképet, így ha a haver jól mondja be a nevedet, lakcímedet és az anyád nevét, akkor stimmelni fog a nyilvántartással, és elhihetik, hogy te vagy az.
Ami a fura, hogy engem is fogtak már meg pár éve amikor nem volt nálam semmilyen papír, én is bemondtam az adataimat, de csak egy 5 ezres csekk kíséretében engedtek tovább.

Bírságot kellene adniuk, mert nincs nála személyazonosságot igazoló papír.
Majd mikor megy feléd az ügy, szépen elmondod mi történt, bár az akkor más késő. Elmész és feljelentést teszel, a haverodnak meg jogosan jár a valagába a répa, ha ezt csinálta.

Miért zaklatsz privátban Krisztiánn?
Most tényleg külön is le kell írnom, hogy nem kap rádión keresztül a rendőr fényképet?
Leírtam a 3. válaszban. Melyik részét nem érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!